Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z cheatem POMOCY!

SkiLL320

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , pobrałem ostatnio cheata (od kolegi prywatnego) , który nie wiem z jakiej przyczyny nie działa na moim komputerze .... próbowałem chyba wszystkiego , na laptopie wszystko śmiga ok , błąd wywołuje ucrtbase.DLL . Mam zainstalowane biblioteki Visual c++ redistributable 2008 , 2010 , 2012 , 2013 , 2015 (x86 & x64)

Uruchamiałem program w trybie zgodności i jako administrator ! , wpisywałem sys /scannow i nic nie pomogło

Wyskakuje " explorer.exe has stopped working"

Problem signature:
  Problem Event Name:    APPCRASH
  Application Name:    explorer.exe
  Application Version:    0.0.0.0
  Application Timestamp:    57501691
  Fault Module Name:    ucrtbase.DLL
  Fault Module Version:    10.0.10137.0
  Fault Module Timestamp:    556ebf74
  Exception Code:    40000015
  Exception Offset:    000764fa
  OS Version:    6.1.7601.2.1.0.768.2
  Locale ID:    1045
  Additional Information 1:    75c6
  Additional Information 2:    75c67148e4ef9c9ca6eb9ccb07a7aaaa
  Additional Information 3:    4d61
  Additional Information 4:    4d61786f2729b6595a0c4237dc27eb45

Read our privacy statement online:
  http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
  C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

Opublikowano

Jestes za glupi na uzywanie cheatow, daruj sobie i nie uprzykrzaj innym gry. Musisz zrobic formata, jest to napisane tutaj:   Additional Information 4:    4d61786f2729b6595a0c4237dc27eb45 jesst to w alfabecie morsa, masz uszkodzony plik DeviceDSSD.dl

Opublikowano

W imieniu wszystkich czystych i uczciwych graczy apeluję o zaprzestanie prób włączenia czita i cieszenie się czystą rywalizacją sportową.

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

A mi się wydaje, że kolega Ci keyloggera wpierdolił a nie cheata dał xD Stąd wywalający się explorer i plik który udaje, że nie działa.

@AW

spróbuj ściągnąć z neta i podmienić plik ucrtbase.DLL

Opublikowano

­

A mi się wydaje, że kolega Ci keyloggera wpierdolił a nie cheata dał xD Stąd wywalający się explorer i plik który udaje, że nie działa.

@AW

Przecież to jest bardziej niż pewne ^^ . Gość na górze tam się wypowiada o uszkodzeniu pliku, formacie, BEKA USERUF MPECE

Radziłbym Ci zrobić szybki format PC i pozmieniać wszystkie hasła poczta/fb itp

Opublikowano

­

@AW

Przecież to jest bardziej niż pewne ^^ . Gość na górze tam się wypowiada o uszkodzeniu pliku, formacie, BEKA USERUF MPECE

Radziłbym Ci zrobić szybki format PC i pozmieniać wszystkie hasła poczta/fb itp

Popieram wyzej osoby zostales zalatwiony ladnie :D pozmieniaj wszystko bo to napewno keyloggen i doatkowo wyslij ss pliku :D to zobaczymy czy mamy pewnosc :D

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...