Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wbijać na galę solo? Spalaj i przetapiaj silverów ze srebra na brąz cz.2 - Wbijanie rangi nigdy nie było takie łatwe jak teraz...

Reesna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przywołuje was do porządku, ile macie lat. Albo wymiana zdań na poziomie, albo w ogóle.

Rzeczywiście poniosło mnie i zachowałem się jak dziecko. To ostatni raz gdy widzę siebie w takim stanie. Przepraszam. Już nie dam się sprowokować, mój błąd.

Jak tak płaczecie o p90 to sobie pooglądajcie nickbunyun'a, ma aktualnie smfc, miał chyba globala. Ma serię, gdzie gra tylko p90 i cz-75, a jednak z takiej awki i tak jest bardzo dobry. Broń to broń, jak komuś się podoba to może grać i z augiem.

Nick zawsze będzie globalem, tylko teraz trochę ciężko wbić, że względu na cziterów. Sam mam globala na swoim main, ale już na 2 smurfach tylko supreme, bo naprawdę ciężko, żeby nie spotkać cheatera. Ludzie dopiero muszę zobaczyć, że jaki profesjonalny gracz używa, to wtedy będą mieli inne zdanie. Psychologia mas.

Opublikowano

Przywołuje was do porządku, ile macie lat. Albo wymiana zdań na poziomie, albo w ogóle.

Rzeczywiście poniosło mnie i zachowałem się jak dziecko. To ostatni raz gdy widzę siebie w takim stanie. Przepraszam. Już nie dam się sprowokować, mój błąd.

Jak tak płaczecie o p90 to sobie pooglądajcie nickbunyun'a, ma aktualnie smfc, miał chyba globala. Ma serię, gdzie gra tylko p90 i cz-75, a jednak z takiej awki i tak jest bardzo dobry. Broń to broń, jak komuś się podoba to może grać i z augiem.

Nick zawsze będzie globalem, tylko teraz trochę ciężko wbić, że względu na cziterów. Sam mam globala na swoim main, ale już na 2 smurfach tylko supreme, bo naprawdę ciężko, żeby nie spotkać cheatera. Ludzie dopiero muszę zobaczyć, że jaki profesjonalny gracz używa, to wtedy będą mieli inne zdanie. Psychologia mas.

XDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

­

XDDDDDDDDDDDDDDD

Pucujemysiedomoderatorow.pl

Brak komentarza.

@@

­mógłbyś też wyjaśnić jakim przyciskiem rzuca się granaty bo nie wiem :/

Ja mam zbidnowane na ENTERZE, musisz w opcjach poszukać, ale domyślnie wydaje mi się, że LEWY KLAWISZ MYSZKI. Jak nie zadziała to wpisz "demos" w konsoli, przywróci Ci fabryczne

:D

Opublikowano

'Gdybym tak grał jeszcze długo męczyłbym się z wbijaniem globala." - hm. Każda akcja jest oparta P90 RUSH NA ECO

NIE JEDNEMU P90 WYGRAŁA PROMOCJE.

Poradnik gówno warty, do kosza z tym

@@ Nazwa tematu

"

Jak wbijać na galę solo? Spalaj i przetapiaj silverów ze srebra na brąz cz.2 - Wbijanie rangi nigdy nie było takie łatwe jak teraz..."

NO KURVA KTO TAK NAZYWA TEMATY, WIDAĆ ŻE TO JAKIS IZAKOWY NIEDOJEBANIEC

Każda? Właśnie dla takich śmieci jak ty w filmie pokazane są komentarze płaczków, że p90 k***a to, a k***a tamto, no to masz w filmie też akcje z kałachem, żebyś się nie zesrał z zazdrości.

"Nie jednemu p90 wygrała promocje"- co za z ciebie tępy śmieć ja p******e. Kiedy wreszcie zrozumiesz, że P90 nie zostało stworzone po to by grać z tym jak z kałachem? Broń to broń ty śmieciu, jest stworzona do specyficznej roli, którą gracz ma ochotę w danej chwili zagrać. Do kosza z twoim rozumowaniem. IQ poniżej przeciętnej zapewne. Co za śmieć, ja jebie...

Kto tak nazywa tematy? Temat nazwany tak po to byś k***a wyszedł ze swojego obsranego smutnego życia i mógł się przez chwilę pośmiać. Tytuł kontrowersyjny, ma zaciekawić i jest zgodny z tym co się dzieje na filmie. Taktyka wykorzystana na goldzie czy silverze, przetopi ich rangę w brąz. JA P******E! Jak można tego nie rozumieć - czy ty jesteś debilem? Typowy Polak -Debil.

Izakowy niedojebaniec? Nie oglądam Izaka gdyż nie interesuje mnie jego content co nie zmienia faktu, że jest osobą zabawną i przyciąga swoją osobowością. Więc szanuj ludzi TY ŚMIECIU! Tak jak ja to robię, bierz przykład ze mnie.

wow, podstawowy flash i rush z p90, w dodatku na eco przeciwnika. Jak tam będzie awp wcelowana to sobie możesz raszować dowoli, powodzenia xD

hahaha wielokrotnie było tam awp, ależ ty uważnie oglądasz filmy :D Wyszedłeś chociaż z silverka dzieciaczku?

Ch****e, kopia 2/10 do śmietnika :pls: dziękuje do widzenia.

KOPIA :D hahhhhhahahahah Ciekawe kogo kopiowałem - do śmietnika twój komentarz.

Kolega ci podał linki jest parę takich filmów ty tylko przedstawiłeś to po swojemu dno.

Ta konwersacja nie ma sensu bye nie odpowiadaj bo mi się nie chce odpowiadać kappa ;v  

PS : Unsub

Właśnie o to chodzi, że przedstawione jest to w sposób innowacyjny, a nie nudny jak flaki z olejem, ty debilu. A co mnie obchodzi taki śmieć jak ty? Jak chcesz to unsubuj wszystko k***a co jest zamieszczane na you tube w innym języku niż twój ojczysty. Jednego Polaka mniej. Do tego tekstu dodam dla ciebie klasyk: https://www.youtube.com/watch?v=eZ7YHFTzmio

Sam jesteś śmieciem czemu mnie obrażasz  T_T

Nawet ten twój ,,innowacyjny'' sposób w jakim to pokazałeś jest kopią ,widziałem to już na innych filmach.Podsumowując twój film to kopia różnych filmów i stylu nagrywania  :yay:

Btw. nie wyzywaj mnie już bo pójdę na policje kappa ;v

I w ogóle nie wierze ,że to twój kanał ;f 

https://www.youtube.com/watch?v=1EPlFdNa1bQ

Opublikowano

'Gdybym tak grał jeszcze długo męczyłbym się z wbijaniem globala." - hm. Każda akcja jest oparta P90 RUSH NA ECO

NIE JEDNEMU P90 WYGRAŁA PROMOCJE.

Poradnik gówno warty, do kosza z tym

@@ Nazwa tematu

"

Jak wbijać na galę solo? Spalaj i przetapiaj silverów ze srebra na brąz cz.2 - Wbijanie rangi nigdy nie było takie łatwe jak teraz..."

NO KURVA KTO TAK NAZYWA TEMATY, WIDAĆ ŻE TO JAKIS IZAKOWY NIEDOJEBANIEC

Każda? Właśnie dla takich śmieci jak ty w filmie pokazane są komentarze płaczków, że p90 k***a to, a k***a tamto, no to masz w filmie też akcje z kałachem, żebyś się nie zesrał z zazdrości.

"Nie jednemu p90 wygrała promocje"- co za z ciebie tępy śmieć ja p******e. Kiedy wreszcie zrozumiesz, że P90 nie zostało stworzone po to by grać z tym jak z kałachem? Broń to broń ty śmieciu, jest stworzona do specyficznej roli, którą gracz ma ochotę w danej chwili zagrać. Do kosza z twoim rozumowaniem. IQ poniżej przeciętnej zapewne. Co za śmieć, ja jebie...

Kto tak nazywa tematy? Temat nazwany tak po to byś k***a wyszedł ze swojego obsranego smutnego życia i mógł się przez chwilę pośmiać. Tytuł kontrowersyjny, ma zaciekawić i jest zgodny z tym co się dzieje na filmie. Taktyka wykorzystana na goldzie czy silverze, przetopi ich rangę w brąz. JA P******E! Jak można tego nie rozumieć - czy ty jesteś debilem? Typowy Polak -Debil.

Izakowy niedojebaniec? Nie oglądam Izaka gdyż nie interesuje mnie jego content co nie zmienia faktu, że jest osobą zabawną i przyciąga swoją osobowością. Więc szanuj ludzi TY ŚMIECIU! Tak jak ja to robię, bierz przykład ze mnie.

wow, podstawowy flash i rush z p90, w dodatku na eco przeciwnika. Jak tam będzie awp wcelowana to sobie możesz raszować dowoli, powodzenia xD

hahaha wielokrotnie było tam awp, ależ ty uważnie oglądasz filmy :D Wyszedłeś chociaż z silverka dzieciaczku?

Ch****e, kopia 2/10 do śmietnika :pls: dziękuje do widzenia.

KOPIA :D hahhhhhahahahah Ciekawe kogo kopiowałem - do śmietnika twój komentarz.

Kolega ci podał linki jest parę takich filmów ty tylko przedstawiłeś to po swojemu dno.

Ta konwersacja nie ma sensu bye nie odpowiadaj bo mi się nie chce odpowiadać kappa ;v  

PS : Unsub

Właśnie o to chodzi, że przedstawione jest to w sposób innowacyjny, a nie nudny jak flaki z olejem, ty debilu. A co mnie obchodzi taki śmieć jak ty? Jak chcesz to unsubuj wszystko k***a co jest zamieszczane na you tube w innym języku niż twój ojczysty. Jednego Polaka mniej. Do tego tekstu dodam dla ciebie klasyk: https://www.youtube.com/watch?v=eZ7YHFTzmio

Sam jesteś śmieciem czemu mnie obrażasz  T_T

Nawet ten twój ,,innowacyjny'' sposób w jakim to pokazałeś jest kopią ,widziałem to już na innych filmach.Podsumowując twój film to kopia różnych filmów i stylu nagrywania  :yay:

Btw. nie wyzywaj mnie już bo pójdę na policje kappa ;v

I w ogóle nie wierze ,że to twój kanał ;f 

https://www.youtube.com/watch?v=1EPlFdNa1bQ

Patologia...

Zero przykładów na potwierdzenie twojej tezy.

Czasem dziwię się sobie, że wciągam się w rozmowy z niższą klasą społeczną czyt. plebsem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak to mowią P90 i do przodu :D Spoko te Twoje taktyki ja nie przepadam grać p90 ale chyba zacznę może łatwiejszy awans będzie :D Ogólnie fajny kanał rób dalej filmiki subik juz poleciał ;>

A i jeszcze tak spytam z ciekawości, jaką masz rangę - globala :D?

Opublikowano

Jak to mowią P90 i do przodu :D Spoko te Twoje taktyki ja nie przepadam grać p90 ale chyba zacznę może łatwiejszy awans będzie :D Ogólnie fajny kanał rób dalej filmiki subik juz poleciał ;>

A i jeszcze tak spytam z ciekawości, jaką masz rangę - globala :D?

Z tego co wiem SpeS ma Global na kilku kontach. Tutaj filmik jak wbił w 29 wygranych https://www.youtube.com/watch?v=h-Bwc4UDelI

Opublikowano

Jest dużo takich poradników, a nawet niektóre są lepsze ;d 

Ale ogólnie idziesz w dobrym kierunku jeśli naprawdę to lubisz rób to dalej !:)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Najlepszy poradnik ever + widać, że SpeS to prawdziwy global, a p90 to też k***a broń i mogę grać czym mi się podoba. Jeśli nie potrafisz przeciwstawić się p90 to jesteś GÓWNEM i taka prawda. Filmik z*******y, obejrzałem wszystkie, polecam rush mid :D. Dużo lepsze niż te srakademie izaków i innych.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDD

Ale śmieć, potrafi skomentować emotikonką, ale swojego zdania nie przedstawi, typowy odpad i wrak człowieka (tutaj się zatrzymam, bo muszę sobie pogratulować za użycie "wraku człowieka" w odpowiednim kontekście, ja pier co za klasa).

Jest dużo takich poradników, a nawet niektóre są lepsze ;d 

Ale ogólnie idziesz w dobrym kierunku jeśli naprawdę to lubisz rób to dalej ! :)

Nie są lepsze, te są najlepsze, bo z tamtych i tak niczego się nie nauczysz, a tu masz pokazane wszystko i do tego przedstawiony dowód z matchmakingów jak te taktyki działają. Pokaż mi drugi taki film. Ty plebsie z silvera.

Inne filmiki nauczą cię jak się frustrować i nie wyjść z silvera przez 500 meczy.

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...