Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EON | 90 Cap | CH & EU | Job Based | New SoX System | No More JP

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie to póki co szkoda czasu, lepiej odczekać niż męczyć się z tymi lagami. Możliwe, że jutro będzie można normalnie już grać.

Opublikowano

Opłaca się według was nadal czekać? Dla mnie to już lekka przesada, problemy z funkcjonowaniem serwera, a teraz na dodatek przerwa.

Opublikowano

jaki bot tu śmiga?

nie grałem w silka z 2 lata i chciałbym wrócić, ale nie koniecznie pamiętam co i jak z ustawieniem bocika

Opublikowano

Panowie, chcę wrócić na "jedwabny szlak" jak za młodych lat, a widać,że ten serwer zapowiada się ciekawie. Nie grałem już dobrych parę lat, znajdzie się osoba co wprowadzi mnie na nowo? Od jutra zacznę grać i mój kumpel również. Liczę na odzew. Chętnie dołączę do polskiej gildi.

Opublikowano

Ej Eon cos pada chlopaki ;p Mysle nad zmiana servera ? wy tez gdzies idziecie , czy zostajecie ?? ja jeszcze poczekam z 1-2dni bo moze naprawia ;d ale jak cos piszcie gdzie idziecie ale najlepiej wszyscy w jedna miejsce :D pozdro !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...