Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza myszka do CS:GO?

xHulk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam otoz dylemat jaka myszke kupic stricte pod cs go. Kupilem jakis rok temu Razera Deathadder`a 2013 ( Link do niej http://www.ebay.co.uk/itm/Razer-Deathadder-2013-Optical-Cable-Black-Usb-6400-Dpi-Computer-/391462622765?hash=item5b24fd962d:g:rGEAAOSwr7ZW8Mbq )  i musze przyznac ze nie wygodnie mi sie z nia gralo i dlugo z niej nie korzystalem, wydawalo mi sie ze bedzie fajna pod moja dlon a tu jednak lipa, wydaje mi sie ze byla po prostu za "dluga" i nie wygodnie mi sie ja trzymalo,  ale nie jestem pewien. Teraz podoba mi sie bardzo Zowie model FK1 tylko niestety nie znam nikogo kto uzywa i moze polecic. Wiem ze miedzy innymi model fk uzywa snax,neo i byali i wydaje sie byc dosyc zaufana i wyglada bardzo na +.

- Polecacie jakas? moze byc droga, byle by byla jedna z lepszych do csa :)

- Uzywa ktos modelu Zowie Fk1/2? Niech pozostawi opinie jak mozna :D Z gory Dzieki ! ;)

Opublikowano

Razer Deathadder Chroma

Steelseries Rival 300 ( jest też wersja Fade - jak Ci zależy na wyglądzie )

Rival 700

Ogólnie Rival są spoko, zwykły, 300, 100.

O Zowie FK1/2 nie mam pojęcia, ale EC2 spoko jest.

Wymieniłem Ci chyba najpopularniejsze i najlepsze właśnie do CS. Może jakieś ominąłem. :p

Opublikowano

Flick od Fnatic.. zbiera z*******e oceny podobno i kosztuje te 220zł.

Podobno ma świetny sensor i jest świetnie wykonana, lepiej od konkurencji. Jest to nowość na rynku.

Opublikowano

c**j wie czym się te myszki się różnią, sam mam kinzu v3 i działa spoko. Jebłem jom o biurko kilka razy jak sie wkurwilem go ginolem w cs go, ale dziala 

Opublikowano

wypełnij

Kwota przeznaczona na kupno myszy:
Preferowany chwyt (palm, claw, fingertip):
Zastosowanie (gry fps, praca biurowa, gry mmorpg, etc.):
Używane DPI:
Rozmiar dłoni (w centymetrach):
Wymagania specjalne:

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...