Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Macie jakieś pomysły?

Zeph

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, z tej strony Zeph, piszę ten temat ponieważ potrzebuję od Was trochę podpowiedzi, za jakiś czas planuje zacząć robić coś przy Metinie, w związku z tym, potrzebuję rad/pomysłów aby dogodzić graczom i uprzyjemnić im rozrywkę.

Trochę pomyślałem moją małą głową i wymyśliłem coś takiego.

Na początek maksymalny poziom wynosiłby 120. Czas wbijania maksymalnego poziomu zająłby kilka dobrych godzin a z ekwipunkiem trzeba było się trochę pomęczyć. Co do questów to myślałem tylko nad biologiem, polowaniami i kilka pobocznych, tak jak na zabicie graczy itp.

Dungeonów było by kilka, tylko takie które są rzadko spotykane na serwerach, baronówna czy smok Setaou raczej by odpadało.

Przewiduję trzy sety ekwipunku, dwa expowiska pomijając naszą kochaną atlantydę. Będzie to serwer Pvp, gracze będą mogli sobie odpocząć od ciągłego expienia i robienia tysięcy dungeonów aby coś osiągnąć.

Co o tym myślicie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...