Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mysz pod palma

Harriott

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć! ostatnio przymierzam się do zakupu jakiejś myszki, ponieważ mój obecny rival jakby ciężej się wklikuje lewy przycisk, przez co chcę ją opylić za 70 zł z taką wadą. nie przy każdym wkliknięciu, ale dla mnie to jest troszkę uciążliwe. GUSTUJĘ W MYSZKACH UŻYWANYCH, ponieważ szkoda mi wywalać 250 zł za jakąś myszkę. postanowiłem, że napiszę na forum, ponieważ nie znam się jakoś wyjątkowo na myszkach.

Kwota przeznaczona na kupno myszy: myślę, że więcej niż 150 zł za mysz używaną nie będę chciał wydać.

Preferowany chwyt (palm, claw, fingertip): 100% palm
Zastosowanie (gry fps, praca biurowa, gry mmorpg, etc.): fpsy, moby, CZASAMI rts'y, typowo biurowe rzeczy typu facebooki/krótka obróbka w fotoszopie, no ale najważniejsze gry dynamiczne.
Używane DPI: gustuję w niskich dpi, aktualnie mam w sofcie na rivalu zwykłym 800 DPI.
Rozmiar dłoni (w centymetrach): jeżeli mierzę od zgięcia nadgarstka do konca palca środkowego, to mam 20 cm, także chyba spora łapa. szerokość to 8,5cm OKOŁO. jeżeli mierzyć od jakby linii kciuka do środkowego palca, to wychodzi mi 14cm i 2mm. 
Wymagania specjalne: jako tako nie mam wymagan specjalnych. po prostu musi byc dobry sensor nadający się do fpsów. oczywiście musi być duża i pod palma, ale to wszystko napisałem wcześniej. WYGLĄD DLA MNIE JEST CAŁKOWICIE NIEWAŻNY, ale fajnie by było, gdyby software jakiś był, choć nie musi. po prostu mam na myśli ustawienie dpi pod siebie. nie potrzebuję dodatkowych przycisków, żadnego double clicka, bo to jest mi całkowicie zbędne. czysta, typowa myszka.

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...