Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Overwatch EU vs US

klakier997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam map pytanie dotyczące regionu na którym kupić overwatcha. Czy jeżeli zmienię region na US i kupię overwatcha za dolary i potem zmienię na region europejski to dalej będę miał grę, jeżeli tak to czy będzie dobierało normalne europejskie serwery i czy nie grozi za to ban,utrata gry czy coś w tym stylu.

Opublikowano

OW nie ma regionlocka, w kliencie battleneta możesz normalnie zmieniać region między EU, NA i Azją. Paru moich znajomych tak kupiło i wszystko normalnie im działa. Konta też ci nie zbanują, bo w żaden sposób nie łamie to regulaminu. Ktoś na reddicie wrzucał screena z rozmowy z supportem i dostał odpowiedź, że nie ma znaczenia, przez który region kupi. Jeśli jednak masz jakieś obawy to zawsze sam możesz napisać ticket, będziesz miał wtedy całkowitą pewność. 

Opublikowano

Jakbyś dalej nie miał pewności to mogę potwierdzić że kupiłem Overwatcha przez dolary z regionu Ameryka i wszystko elegancko działa a płacisz ok 20 zł mniej

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...