Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kupno klawiatury

pat531

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wzialbym apexa, jest lepszy imo, bo jak Ty lubisz klawisze lapkowe, plaskie to bardziej razer, ale tez tego razera to patola placic prawie 500zl za membrane.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

dzięki za odpowiedź, ktoś jeszcze może się wypowiedzieć ? 

Miałam okazję testować Apexa, i jest naprawdę genialna! Świetnie wykonana, podświetlenie pięknie wygląda. Nie opłaca się kupować Razera, bo tak jak pisał kolega wyżej - jest to klawiatura membranowa, a kosztuje 500zł... 

W każdym bądź razie stawiałabym na Apexa ;)

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

dzięki za odpowiedź, ktoś jeszcze może się wypowiedzieć ? 

Miałam okazję testować Apexa, i jest naprawdę genialna! Świetnie wykonana, podświetlenie pięknie wygląda. Nie opłaca się kupować Razera, bo tak jak pisał kolega wyżej - jest to klawiatura membranowa, a kosztuje 500zł... 

W każdym bądź razie stawiałabym na Apexa ;)

a w Apex'ie słychać głośno klawisze czy nie ? 

Opublikowano

Jest to klawiatura mechaniczna, więc klawisze w każdej z nich chodzą głośno. Mi to osobiście nie przeszkadza, wręcz lubię ten dźwięk :D

Opublikowano

Jest to klawiatura mechaniczna, więc klawisze w każdej z nich chodzą głośno. Mi to osobiście nie przeszkadza, wręcz lubię ten dźwięk :D

a na stronie morele pokazuje, że nie jest mechaniczna 

Opublikowano

O matko xD Przepraszam, pisałam równocześnie w dwóch tematach tylko na innych forach i pomyliły mi się klawiatury...

Mój kuzyn ma Apexa, i spokojnie - nie jest głośna.

Mogę jeszcze dodać, że ma w miarę płaskie klawisze, co w moim odczuciu sprawia, że jest wygodna. Wszystko zależy od Ciebie, co dla Ciebie jest priorytetem. Jeżeli wcześniej używałeś klawiatury z mocno  wystającymi klawiszami, może być Ci trudno się przesiąść, ale to wymaga tylko czasu i spokojnie się przyzwyczaisz ;)

Opublikowano

O matko xD Przepraszam, pisałam równocześnie w dwóch tematach tylko na innych forach i pomyliły mi się klawiatury...

Mogę jeszcze dodać, że ma w miarę płaskie klawisze, co w moim odczuciu sprawia, że jest wygodna. Wszystko zależy od Ciebie, co dla Ciebie jest priorytetem. Jeżeli wcześniej używałeś klawiatury z mocno  wystającymi klawiszami, może być Ci trudno się przesiąść, ale to wymaga tylko czasu i spokojnie się przyzwyczaisz ;)

Hah oki :D prawdopodobnie wezmę apexa tak mi się wydaje 

Opublikowano

Hah oki :D prawdopodobnie wezmę apexa tak mi się wydaje 

Dobry wybór, kuzyn jest zadowolony :D Sama też mam zamiar sobie ją kupić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...