Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mycie się

Gość Mahometa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jako że u nas nie ma ciepłej wody na 2 tygodnie a że się myje tak od czasu do czasu w takiej to czy mogę myć się w takiej zimno-lodowatej wodzie codziennie?

Starsi mówią żebym się nie mył bo mogę orła przeziębić albo mogę zachorować. 

Nie przeszkadza mi zimna dlatego pytam czy można w takiej się myć czy nie? jakieś skutki uboczone?

Opublikowano

Można, jak w wakacje robią te remonty i wyłączają ciepłą wodę na kilka dni to biorę szybkie zimne prysznice. Nie ma nic lepszego jak zimny prysznic w upalny dzień  :)

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

32901-4b98a11aa63b6b46539103b36e94344d..

Można, jak w wakacje robią te remonty i wyłączają ciepłą wodę na kilka dni to biorę szybkie zimne prysznice. Nie ma nic lepszego jak zimny prysznic w upalny dzień   :)

Za ciepło u mnie nie ma więc trochę lipa wieczorem się myć xD

Opublikowano

Zrób sobie urlop od kąpieli. Po 2 cm brud sam odpadnie a i orzeł się nie zaziębi. Teraz jest ciepło to na pewni nikt nie poczuje, że się nie myjesz.

Cyrk.png

Opublikowano

Siema, jako że u nas nie ma ciepłej wody na 2 tygodnie a że się myje tak od czasu do czasu w takiej to czy mogę myć się w takiej zimno-lodowatej wodzie codziennie?

Nie przeszkadza mi zimna dlatego pytam czy można w takiej się myć czy nie? ktoś ma jakieś info?

Nie masz jak podgrzac wody np. czajnikiem? xD

u5niwrQ.png

Opublikowano

Nie przeszkadza mi zimna dlatego pytam czy można w takiej się myć czy nie? ktoś ma jakieś info?

Co to za problem nagrzać wodę na kuchence w duży garnek i tak z 5 razy grzać wodę potem wlać tą wodę do wanny czy coś i się umyć tak na szybko? Myśl człowieku

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Jak dobrze że ja mam ogrzewanie centralne, kiedy chce to sobie wodę nagrzeję a kiedy nie to nie...

Zagrzej sobie wodę w garnku, nalej do wanny i się umyj, ewentualnie zaciskasz zęby i myjesz się w lodowatej nic się nie stanie.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Co to za problem nagrzać wodę na kuchence w duży garnek i tak z 5 razy grzać wodę potem wlać tą wodę do wanny czy coś i się umyć tak na szybko? Myśl człowieku

mam prysznic człowieku, pytanie było czy nic sie nie stanie jeśli bede się mył w zimnej? jakieś skutki uboczne

wieczorami to jest zimno a nie k***a ciepło

Zabij się

sprawa trafia na policje 

Opublikowano

Jak u mnie nie ma ciepłej wody to podgrzewam jakąś część czajnikiem i dolewam ją do zimnej. xp

A jak ktos ma prysznic to ma sie oblac wrzatkiem? xD

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Zimny prysznic najlepszy, gdy się kąpiesz w gorącej skóra się szybciej starzeje więc wiesz ;)

no ale pod takim naprawdę zimnym to mycię sie to żadna przyjemność, aż odechciewa się tego robić. 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...