Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje TeamSpeak

eaontilek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie, poszukuje kogoś kto jest wstanie udostepnić mi teamspeak'a :P Potrzebuje dedykowany serwer, żeby siedzieć ze swoją gildia i znajomymi :>>>> 

Opublikowano

Cały serwer czy tylko i wyłącznie dobrze zrobioną strefę dla Ciebie z pełnymi uprawnieniami dot. tej strefy?

Jeżeli tak to pisz na gg: 35694104.

Polecam kolegę po fachu. Zapewniam że będziesz zadowolony z jego usług.

Opublikowano

Cały serwer czy tylko i wyłącznie dobrze zrobioną strefę dla Ciebie z pełnymi uprawnieniami dot. tej strefy?

Jeżeli tak to pisz na gg: 35694104.

Polecam kolegę po fachu. Zapewniam że będziesz zadowolony z jego usług.

Jak tam banik na GameTrackerze z pr0chem z govoice? hehe, ładnie tak nabijać rank pustymi użytkownikami? :) btw. dzięki za bana bezpodstawnego :v

Witam, tak jak w temacie, poszukuje kogoś kto jest wstanie udostepnić mi teamspeak'a :P Potrzebuje dedykowany serwer, żeby siedzieć ze swoją gildia i znajomymi :>>>> 

ts.mpcforum.pl < polecam

Opublikowano

Jeżeli dalej szukasz serwer zapraszam cię do mnie My-Speak24.pl

Serwer jest bardzo dobrze zabezpieczony :) napisz do mnie na gg 50123418 a stworzę ci strefę gildi w strefie premium 

Opublikowano

Nie polecam gościa o nicki MM55 - ta osoba współpracowała z użytkownikiem o nicku "Gorzal" wystarczy się cofnąć do innych tematów w dziale "TeamSpeak"

Zapraszam do siebie - SunNight.pl

Opublikowano

Nie polecam gościa o nicki MM55 - ta osoba współpracowała z użytkownikiem o nicku "Gorzal" wystarczy się cofnąć do innych tematów w dziale "TeamSpeak"

Byłem tam administratorem. Nie brałem udziału w rajdach po serwerach (ddos) Jak chcesz wiedzieć więcej napisz na pw :) 

Opublikowano

Byłem tam administratorem. Nie brałem udziału w rajdach po serwerach (ddos) Jak chcesz wiedzieć więcej napisz na pw :)

Byłeś administratorem - współpracowałeś z nim..

Wszyscy wiemy że każdy członek administracji waszego badziewnego serwera latał po innych i się reklamował.. a co najlepsze, groził..

Teraz pilnujesz własnego tyłka żeby uniknąć opinie.. Już nie wspomnę jak sprzedawales serwery TeamSpeak o nielegalnych licencjach.

Opublikowano

Lukass, twoje wszelkie opinie na mój temat są w ogóle nie prawdziwe :) 1. Właśnie nie reklamowałem dlatego mnie wyrzucił. 2 . Nie sprzedawałem tylko dawałem i dalej daje. 

Nie potrafisz napisać na pw wszystkiego się dowiedzieć tylko musisz obelgami rzucać. 

Opublikowano

Lukass, twoje wszelkie opinie na mój temat są w ogóle nie prawdziwe :) 1. Właśnie nie reklamowałem dlatego mnie wyrzucił. 2 . Nie sprzedawałem tylko dawałem i dalej daje.

Nie potrafisz napisać na pw wszystkiego się dowiedzieć tylko musisz obelgami rzucać.

Przepraszam Cię bardzo.. Nigdy bezpodstawnie nie oceniałem danego użytkownika.. Nie będę z Tobą prowadził prywatnej konserwacji bo czas aby każdy się przekonał kim tak na prawdę jesteś ;)

Już mnie to mało interesuje czy dalej współpracujesz z Gorzalem czy nie, ważne że współpracowales i robiłeś to co Ci powiedział.

Opublikowano

I dalej to samo.. Nic nie wiesz! a dalej pierdzielisz to samo kazał mi= nie robiłem wywalił mnie proste? Ale przecież ty dalej pierdolisz że ja nie wiadomo co robiłem. A właśnie może jeżeli tak bardzo stawiasz na swoim to pokaż jakieś dowody jak reklamuje serwer gorzała ze zmianą ip na odpale..net :) 

Czekamy xD

Opublikowano

I dalej to samo.. Nic nie wiesz! a dalej pierdzielisz to samo kazał mi= nie robiłem wywalił mnie proste? Ale przecież ty dalej pierdolisz że ja nie wiadomo co robiłem. A właśnie może jeżeli tak bardzo stawiasz na swoim to pokaż jakieś dowody jak reklamuje serwer gorzała ze zmianą ip na odpale..net :)

Czekamy xD

Kolejne twoje słowa idą w złą drogę.. Parę postów wcześniej pisałeś że odszedłeś a teraz piszesz że zostałeś wyrzucony z administracji. Uważaj na słownictwo bo nie mam 16 lat tak jak Ty żebyś mógł do mnie pisać w takiej pisowni, trochę kultury poproszę.. Co do dowodów to sorry ale nie mam czasu aby latać za Tobą i Gorzałem jak latacie po serwerach i się reklamujecie.. Wystarczająca ilość osób zna opinie tego badziewnego serwera jak i administracji.. Nawet jeżeli odszedłeś bądź Cię wyrzucił to nie zmienia faktu że współpracowałeś z nim i pokazywaliście moc atakami DDoS.

Ps. Autor tematu dalej poszukuje serwera? Odradzam korzystać z owego Pana.

Opublikowano

Owy Pan Lukass nie posiada dowodów aby udowodnić swoją rację ponieważ ich nie znajdzie bo nigdy nie reklamowałem tsa odpaleni.net na innych serwerach TeamSpeak. 

Zapraszam serdecznie jeżeli potrzebujesz serwera to mogę ci go w pełni udostępnić wraz z dostępem do maszyny :) 

Opublikowano

Owy Pan Lukass nie posiada dowodów aby udowodnić swoją rację ponieważ ich nie znajdzie bo nigdy nie reklamowałem tsa odpaleni.net na innych serwerach TeamSpeak. 

Zapraszam serdecznie jeżeli potrzebujesz serwera to mogę ci go w pełni udostępnić wraz z dostępem do maszyny :)

Słuchaj, nie miałem zamiaru latać po innych serwerach i obserwować was.. Wystarczy że byłeś u mnie na serwerze wraz z Gorzalem i Faza.. Pogroziliscie i nic nie zrobiliście ;(

Autor już i tak został poinformowany to jedynie możesz sobie napisać.. ;) idź te cracki gdzie indziej udostępniaj.

Opublikowano

Wyławiasz kolejne i w ogóle nie prawdziwe fakty. Niestety.. Jeżeli chcesz dalej kontynuować tę dyskusje napisz na pw ja już tu na twoje żałosne obelgi odpowiadać nie będę a na pewno nie w tym temacie. 

Opublikowano

Wyławiasz kolejne i w ogóle nie prawdziwe fakty. Niestety.. Jeżeli chcesz dalej kontynuować tę dyskusje napisz na pw ja już tu na twoje żałosne obelgi odpowiadać nie będę a na pewno nie w tym temacie. 

On może nie ma dowodów ale ssa raczej widziałeś na konferencji o reklamie wspomnianego "serwera"

lubie-to-png.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...