Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki XOne do ~500zł

Malutki3286

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie kupić sluchawki do gier typu Wiedźmin, GTA, Battlefield, Mafia?

Aktualnie mam na oku HyperX Cloud Revolver ale wydaje mi się ze trochę bym przeplacil bo Cloud "1" są prawie identyczne.

Chodzi mi oczywiście o świetny dźwięk wyciszenie i bass.

Opublikowano

ja szczerze mogę polecić słuchawki Razer Kraken Pro świetna jakość dźwięku tak samo wygląd (przynajmniej dla mnie) i ma basy aż przyjemnie słuchać.

@Edit w zestawie dostajesz kod na program Razer Synapse jak dobrze pamietam 

https://www.morele.net/sluchawki-razer-kraken-pro-2015-czarne-rz04-01380100-r3m1-764550/
Opublikowano

ja szczerze mogę polecić słuchawki Razer Kraken Pro świetna jakość dźwięku tak samo wygląd (przynajmniej dla mnie) i ma basy aż przyjemnie słuchać.

@Edit w zestawie dostajesz kod na program Razer Synapse jak dobrze pamietam

https://www.morele.net/sluchawki-razer-kraken-pro-2015-czarne-rz04-01380100-r3m1-764550/
a weź idź z tymi rakenami 90% ceny to logo jakość dźwięku można porównać do słuchawek za 50zł

ja mam dylemat pomiędzy hyperx cloud "1" a revolver

Opublikowano

najlepiej oceniać nie mając na uszach może dla niektórych są drogie ale warte ceny

mój znajomy z nich korzystał i podsumował to tak "grają jak sluchawki które miałem za 50zł"

W różnych testach słuchawek firma razer ze swoimi rakami nawet nie występuje w top 10. Kupując cokolwiek od nich płacisz za sprzęt wart ok 50zł i cała resztę dokladasz za logo.

Wracając do tematu którą wersję hyperx wybrać?

Opublikowano

najlepiej oceniać nie mając na uszach może dla niektórych są drogie ale warte ceny 

Krakeny to gówno z podbitym, niskiej jakości basem i niczym więcej.

Z headsetów nic lepszego jak HyperX Cloud nie ma. Wysoka jakość wykonania, jak i dźwięku. Grają dosyć ciepło, lekką V-ką, bas jest jak dla mnie w ilości zadowalającej, a góra (wysokie częstotliwości) cały czas jest czysta.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Krakeny to g****o z podbitym, niskiej jakości basem i niczym więcej.

Z headsetów nic lepszego jak HyperX Cloud nie ma. Wysoka jakość wykonania, jak i dźwięku. Grają dosyć ciepło, lekką V-ką, bas jest jak dla mnie w ilości zadowalającej, a góra (wysokie częstotliwości) cały czas jest czysta.

Lepiej będzie wybrać wersję "1" czy dołożyć do 2 czy revolvera?

Czytałem różne opinie i są jednogłośnie kolejne wersje nic nie wnoszą do jakości tylko się przepłaca - jakie jest Twoje zdanie?

Opublikowano

Dwójki są na usb, czyli mają kartę dźwiękową w zestawie, która jest po prostu słaba, ale wtedy będziesz mógł podłączyć słuchawki do konsoli, niż do pada, gdzie karta dźwiękowa jest nawet gorsza.

Co do revolverów to nie wiem nic na ich temat (w sensie jak grają)

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Dwójki są na usb, czyli mają kartę dźwiękową w zestawie, która jest po prostu słaba, ale wtedy będziesz mógł podłączyć słuchawki do konsoli, niż do pada, gdzie karta dźwiękowa jest nawet gorsza.

jak bym kupił 1 to i tak muszę dokupić adapter do pada za 100zl to chyba będzie lepszym wyborem dołożyć 100zl i kupić 2 prawda?

jak kupił bym 2 to wystarczy ze podlacze przez usb do konsoli i bd również mógł rozmawiać?

a lepszy dźwięk będzie z 2 jak podlacze przez usb czy z 1 jak dołączę do pada?

Opublikowano

jak bym kupił 1 to i tak muszę dokupić adapter do pada za 100zl to chyba będzie lepszym wyborem dołożyć 100zl i kupić 2 prawda?

jak kupił bym 2 to wystarczy ze podlacze przez usb do konsoli i bd również mógł rozmawiać?

Opublikowano

Zapytam inaczej. Masz na padzie wejście na jacka? Nowsze pady mają to, dlatego pytam. Wtedy nie będziesz musiał kupować adapteru.

Opublikowano

Zapytam inaczej. Masz na padzie wejście na jacka? Nowsze pady mają to, dlatego pytam. Wtedy nie będziesz musiał kupować adapteru.
właśnie nie mam dlatego musiał bym adapter kupić

wydaje mi się ze w tej sytuacji lepszym rozwiązaniem będzie jak kupię 2 cena praktycznie taka sama i podlacze przez USB do konsoli a pad bez kabli będzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...