Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam serwera, gdzie mogę przebywać

Keord

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam na Imię Łukasz, z kolegami siedziałem na pewnym TeamSpeak'u ale niestety już nam z pewnych powodów nie pasuje, jest nas sporo, postanowiłem założyć konto na MPCForum aby Użytkownicy tak wielkiego forum mogli mi pomóc z wybraniem dobrego stabilnego serwera TS3. Obserwowałem pewne serwery i 4 mi się spodobały najbardziej ale nie jestem przekonany który będzie najlepszy z tych 4.

1. TS-OFFLINE.PL

2. Odpaleni.NET

3. GoVoice.pl

4. Wazznet.com

Te wszystkie serwery znajdują się na prezentacjach serwerów TeamSpeak3. Prosił bym was o wypowiedz na temat serwera jak i ich właścicieli, bo też wiadomo że właściciel może nie być profesjonalistą i serwer zamknięty zostanie po tygodniu, szukam serwera na stałe!

Z najbardziej pomocną opinię dam max lików!

Pozdrawiam i z góry dziękuje!

Opublikowano

najbardziej stabilniejszy będzie ONLINE-TS3.PL z tego co słyszałem  Odpaleni.NET  atakują ludzi ale to nie jest potwierdzone info  takich ludzi co piszą prawdę robią tak 

<07:39:19> Próba określenia nazwy hosta Odpaleni.NET
<07:39:21> Uruchomiona próba połączenia z serwerem na Odpaleni.NET
<07:39:22> You are banned permanently. Reason: "MPC"

nie polecam osobiście 

Opublikowano
<08:07:06> Trying to resolve hostname odpaleni.net
<08:07:08> Trying to connect to server on odpaleni.net
<08:07:09> You are banned permanently. Reason: "MPC"

Oczywiście nie polecam reklamują się po innych teamspeak'ach oraz atakują każdego kto im się nie spodoba nie polecam śmieszna ta ich Administracja jak i właściciel tego teamspeak'a Gorzał haha 

AOWD3IA.png

Opublikowano

Serdecznie nie polecam serwera odpaleni.net

Najgorszy projekt serwerów TeamSpeak3.. wszystko u nich jest nielegalne.. w dodatku chodzą po duzysz serwerach i reklamują ten swój badziewny serwer..

Osobiście z tych czterych wymienionych to tylko korzystałem z odpaleni.net przez 3 min. Ciężko mi polecać bo nie korzystałem.

Opublikowano

Idź na GoVoice.pl

Prochu odwala świetną robotę i zapewniam Cię że ten serwer będzie stał bardzo bardzo długo. Sporo eventów, administracja praktycznie 24/7 - nic tylko siedzieć :)

ew. idź na ONLINE-TS3.PL - faktycznie nie ma może prezentacji na tym forum ale taka promocja chyba nie jest potrzebna na serwer z taką renomą :)

Opublikowano

Śmiało wybieraj GoVoice.pl.

Jestem tutaj od długiego okresu, Prochu jest świetną osobą, z którą dogadasz się bez problemu.

Jego projekt jest skazany na sukces.

Kolejnym serwerem jest Online-ts3.pl lub Entrone.eu.

Prezentacji nie ma, ale są to serwery godne uwagi w dodatku stabilne.

Opublikowano

@Eterprime a o stabilności GoVoice coś powiesz? Bo nie wiem?

Stoi na bardzo dobrym serwerze ulokowanym w Hosteamie. Pingi bardzo niskie :)

Opublikowano

Jak jest to Hosteam to sądzę że kvm/dedyk. Bo OpenVZ bym nie brał pod taki projekt sam mam kvm ale nie na Hosteam. GoVoice.pl Sądzę że na pewno ma dobre zabezpieczenia zwłaszcza że Hosteam Anty ddos bardzo dobry nw czy nie najlepszy w polsce. Polecam 

Opublikowano

A GoVoice.pl jest znanym ts czy raczej takim mniejszym nie chodzi mi o to ile osób jest ale o to czy znany w sieci tsow.

Opublikowano

Ja może nie do końca będę obiektywna, ale prawie od dwóch lat związana jestem z wazznetem i serdecznie polecam. Przede wszystkim stabilność - serwer śmiga od ponad 4 lat, więc nie musisz się bać, że nagle, z dnia na dzień zniknie. Ostatnio mieliśmy uptime ponad 2 miesiące i jest on resetowany tylko ze względu aktualizacje/ prace moderacyjne etc. Nie trzeba się też bać o jakiekolwiek zgłoszenia i wyłączenia serwera ze względu na licencję, bo mamy ją po prostu wykupioną.

Trzymam pieczę nad całym tym grajdołkiem, więc staram się, żeby w administracji byli konkret ludzie i jak cokolwiek dzieje się nie tak, jak powinno, staram się jak najszybciej rozwiązać problem z administratorem, który poczuł zbyt wielką moc, więc z tej strony też powinieneś być zadowolony.

A jeżeli chciałbyś więcej informacji, szczegółów, o cokolwiek się dopytać, to możemy też umówić się na TeamSpeaku właśnie i przedstawię Ci wszelkie możliwości i odpowiem na wszelkie pytania ;-)

Opublikowano
  • TS-OFFLINE.PL 

Serwer stoi na blazingfast'cie, dawniej często padał i serwer cały czas był crashowany. Administratorzy może nie są tam zbyt wybitni ale Luxi wszystko to nadrabia. Pingi trochę będziesz miał wysokie ponieważ lokalizacja serwera to Amsterdam.

• Odpaleni.NET 

Pseudo-serwer z pseudo-adminami którzy pseudo-reklamują się na innych serwerach, aby mieć dużą ilość osób. Większość użykowników to gildia minecraft xray. Serwer tak szybko padnie jak szybko powstał - już mają greylistę.

• GoVoice.pl

Bugują gametrackera, podwyższają sobie statystyki na nim aby mieć lepszą pozycję. Serwer nie wyróżnia się niczym niż inne serwery poza licencjonowanym mbotem oraz stroną od Adamsa. Mi osobiście nie pasuje ułożenie kanałów. Ostatnio czekałem wieczność na adminów, po 22 już nikt Ci raczej nie pomoże.

• Wazznet.com

Miałem wielokrotną przyjemność rozmawiać z właścicielem, jest nim właściciel multigaming.pl. Serwer bardzo stabilny, serwer od Hosteam z bardzo dobrym systemem anty ddos ustawionym głównie pod serwery głosowe. Administracja dobrze wywalifikowana, układ kanałów dobry, automatyzacja.

Reasumując: polecam Ci przesiadywać na wazznecie z powodu iż właściciele wiedzą na czym stoją i nie będzie to serwer na sezon.

Pozdrawiam.

Opublikowano

@Borygard dziękuję za opinie, ale musze się z Toba nie zgodzić, offline-Ts3 jak sobie powiedziałem na nim uważam ze to jest beznadziejny serwer, odpaleni maja tak zla opinie ze nie chce tam siedzieć, wazznet moja opinia to serwer nie dla nas, co do administracji nie zgodzę sie tam jest jeden taki bardzo nie mily , a co do GoVouce nie wiem co robią z gt ale tez stoją na hosteam wiec jak napisali na temat wazznet to samo się ich dotyczy a z tego co zauwazylem maja linie telefoniczna 24/7 dzwoniłem do nich juz 4 razy i za każdym. Razem pomagali mi i odpowiadali mi na moje pytania, fajnego maja bota livehelp malo jaki serwer to ma bo wazznet nie ma a mówisz ze się nie wyróżnia wiec to co napisałeś jest kłamstwem,

ja juz wybrałem GoVoice.pl polecam

do zamkniecia

Opublikowano

Stanowczo odradzam teamspeak'a Odpaleni.net wchodzą na teamspeak reklamują nic więcej nie potrafią , teamspeak z dziurami , administracja serwera żałosne dzieciaki nie polecam.

Co do GoVoice nie wypowiem się najgorzej lecz pewna Administratorka wyrzuca graczy z serwera pod powodem "Inny ts :) jak ktoś ma np mikro off"

Od siebie polecam teamspeak'a Forlive.pl nie ma reklamy/prezentacji lecz fajny teampspeak gdzie można posiedzieć pogadać założyć kanał dla gildii czy dla klanu cs więcej na ts polecam :D !

Pozdrawiam kolego

Opublikowano

@Bartoszys Dzięki naszemu oprogramowaniu na serwerze jesteśmy w stanie sprawdzić kto zostaje zbanowany oraz wyrzucony z serwera, w jakim czasie. Z naszych logów wynika że pierwszą osobą, która została wyrzucona przez naszą administratorkę była "polski" a został wyrzucony za łamanie regulaminu (modulator głosu). Nie wiem skąd te oskarżenia, że nasza administracja jest niekompetentna ale zapewniamy że użytkownicy naszego serwera nie są wyrzucani bądź też banowani bez powodu. 

logo1.png

Opublikowano

Jak juz wybrałem tsa, gadałem z pr0chem na temat jego ts,narazie mi wszystko pasuje, dostałem takze prezent jako nowy właściciel vip kanalu u niego, PSC 50zl. Wiec polecam gildie i grupy do dolaczenia do tego serwera

elo

Opublikowano

Jak juz wybrałem tsa, gadałem z pr0chem na temat jego ts,narazie mi wszystko pasuje, dostałem takze prezent jako nowy właściciel vip kanalu u niego, PSC 50zl. Wiec polecam gildie i grupy do dolaczenia do tego serwera

elo

Też nam da 50zł PSC?

Jak tak to zaraz do niego lece, dzięki za informacje!

//Śmierdzi reklamą, ale wybrałeś najlepszy z tych wszystkich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...