Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS 4 Lepiej nówke czy używkę?

szymonekeqq123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Biorac pod uwage, ze na olx juz w dobrym stanie oczywiscie mozna dostac 500gb caly zestaw z jedna gra, za 900zl, to uzywke, + dokupisz duzo gier uzywanych i ps+ 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Wiadomo, że lepiej sobie kupić nowy i nieużywany sprzęt, ale też wiadomo, że nie każdego stać na taki wydatek.

Jeśli chodzi o nowy zestaw, to sorry, ale nie siedzę w Twojej głowie i nie wiem jakie gry by Cię zainteresowały, tutaj już musisz sam sobie wybrać. Zestawów jest w brud, masz tego pełno allegro i w marketach.

Jeśli dozbierasz te 100, a najlepiej 200zł, to kupisz sobie najnowszy model z 3 grami.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Ja bym brał nówkę. Musisz nam powiedzieć jakie gatunki gier lubisz byśmy mogli ci doradzić co do wyboru zestawu. 

"Let them fight."

1eJyg6V.jpg

Opublikowano

Ja kupilem uzywana konsole ale jak bym mial wybor to bym bral nowa. moja konsola miala 1 miesiac jak kupywalem - koles dal mi wszystkie papiery na gwarancje. Nigdy nie wiadomo gdzie konsola byla i co bylo z nia robione.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Za 1500 zł kupisz spokojnie ps4 nowe ale pewnie bez gier.

Aukcje allegro tanio możesz kupić używkę, lecz zwracaj uwagę czy dana osoba jest pierwszym właścicielem oraz na gwarancje. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Zawsze możesz kupić nową konsolę i potem używane gry. Niektórzy ludzie robią tak, że kupują gry, przechodzą je i potem sprzedają. Takie gry wtedy praktycznie są jak nowe, a płacisz jakieś 20-50zł mniej. Same plusy.

Opublikowano

­

Ja bym brał nówkę. Musisz nam powiedzieć jakie gatunki gier lubisz byśmy mogli ci doradzić co do wyboru zestawu. 

GTA V, ASC i jakieś gierki multi. Głównie w takie gram

Z tego co widziałem ostatnio,  w Media Markt sprzedawali zestaw PS4 z Uncharted 4, Doom 2016 i Wiedźmin 3 za +/- 1800 zł.  Uncharted 4 i Doom mają multi, ale ich siła leży w trybie kampanii. Wiesław trzeci za to oferuje duży otwarty świat, tylko pytanie czy lubisz gry RPG.

"Let them fight."

1eJyg6V.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...