Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obudowa

NiemaSkilla

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Powoli zbliżam się majątkowo do zakupu nowej obudowy. Stary Magnetic nie pełni już takiej samej funkcji jak kiedyś. Zainteresowałem się obudową Zalman Z3 Plus. Sam wygląd obudowy jak i 4 wentylatory w zestawie brzmią bardzo zachęcająco. Jeśli znacie coś lepszego w kwocie 150/180 zł to pisz śmiało :)

Opublikowano

Troszkę droższa, SilentiumPC Gladius M35, w miarę dobra obudowa dwukomorowa konstrukcja, filtr przeciw kurzowy na topie i pod zasilaczem, kontroler obrotów wentylatorów ,miejsce na 5 wentylatorów, "piwnica" na zasilacz :p

Opublikowano

Troszkę droższa, SilentiumPC Gladius M35, w miarę dobra obudowa dwukomorowa konstrukcja, filtr przeciw kurzowy na topie i pod zasilaczem, kontroler obrotów wentylatorów ,miejsce na 5 wentylatorów, "piwnica" na zasilacz :p

Trochę mnie zniechęca ten "trudno" zdejmowalny filtr na froncie i odstający od śrub filtr na topie ale to pewnie tylko rzecz wybrania płaskich śrub.

Ktoś ma coś więcej? :)

Opublikowano

A format? Wolalbym SPC RG1 raczej + jakies dobre smigla, sprawdz ja sobie, w tym budzecie tez cudow nie bedzie, dozbieralabym jeszce do paxa chociaz. 

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...