Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzień dziecka! - konkurs na cs.MPCforum.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie skoro dzień dziecka, to CS pasuje. xD

A tak serio - nie mam nic do turniejów tego typu, ale szkoda, że znowu stawiacie na bardzo konkretną grupę ludzi, zapominając, że MPC to nie tylko CS i Metin. Powodzenia.

Opublikowano

­Czym do cholery jest "torba gamingowa"?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Narzędziem tylko i wyłącznie na sprzęt używany do grania. Najstarsze legendy mówią o tym, że "gaming" posiada nadnaturalny wpływ na umiejętności i aparycje swojego użytkownika, więc wykorzystanie takiego przedmiotu w innym celu pozbawiłoby go mocy.

Opublikowano

Kolejny konkurs dla graczy z mpc a nie ma wymogu co do postów czy takich rzeczy i do tego znowu zamiast trwać kilka godzin to trwa kilka dni.  Co z tego ,ze ktos wygra skoro z lepszym graczem z forum na 16 rund ugra moze dwie. 

Oczywiście propsuje takie inicjatywy tylko denerwują mnie troche ich zasady co nie zmienia faktu ,że i tak dobra robota.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Śmiechłem, widać jak to mpc się stacza, to co pisał @kokosz czysta prawda, odcinać kupony :makka: Prosta zasada mpc konkursy dla grafików, lub dla graczy, pomijam fakt że ten was cs jest tak bardzo mało odwiedzany jak śmieszny ts.  xD Powodzenia w konkursie  :ass:

Nie. 

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Konkurs toczyć się będzie na mapie typu Arena i aby zwyciężyć trzeba będzie po zakończeniu turnieju mieć największą liczbę zabójstw. Serwer turniejowy posiada także system AntyAFK, co związane jest też z jedną z nagród, serwer będzie także wyłączany na noc od 1 do 7 rano, aby uniknąć oszukiwania. Dodatkowo każda próba oszukiwania kończyć się będzie wykluczeniem z klasyfikacji. Zasady nie są skomplikowane, więc każdy może sprobować szczęścia :)

Huh, to jak ktoś nie śpi w nocy jest to oszustem? :v
Opublikowano

Konkurs toczyć się będzie na mapie typu Arena i aby zwyciężyć trzeba będzie po zakończeniu turnieju mieć największą liczbę zabójstw. Serwer turniejowy posiada także system AntyAFK, co związane jest też z jedną z nagród, serwer będzie także wyłączany na noc od 1 do 7 rano, aby uniknąć oszukiwania. Dodatkowo każda próba oszukiwania kończyć się będzie wykluczeniem z klasyfikacji. Zasady nie są skomplikowane, więc każdy może sprobować szczęścia :)

Ty na pewno ( ͡° ͜ʖ ͡°)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Śmiechłem, widać jak to mpc się stacza, to co pisał @kokosz czysta prawda, odcinać kupony :makka: Prosta zasada mpc konkursy dla grafików, lub dla graczy, pomijam fakt że ten was cs jest tak bardzo mało odwiedzany jak śmieszny ts.  xD Powodzenia w konkursie  :ass:

Nie. 

Z czystej ciekawości. Dla kogo powinny być robione konkursy skoro wymieniłeś wszystkich użytkowników tego forum? Konkurs? Źle. Brak konkursu? Źle.

Opublikowano

Ty na pewno ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tyle czasu się znamy i dalej mi nie ufasz ;(
Opublikowano

Narzędziem tylko i wyłącznie na sprzęt używany do grania. Najstarsze legendy mówią o tym, że "gaming" posiada nadnaturalny wpływ na umiejętności i aparycje swojego użytkownika, więc wykorzystanie takiego przedmiotu w innym celu pozbawiłoby go mocy.

Przechowywany sprzęt, dostaje +15 do skilla zapewne. Tylko powiedz mi, jaki szanujący się gracz, będzie przenosił jakiś swój sprzęt, skoro prawdziwy PCMR zaczyna się w jaskini nazywanej przez nielicznych "Pokojem" bądź "sypialnią".   ;)

Makin

Tej, Manekin, dopiero wróciłem z roboty, jak mogę wziąć udział w konkursie? 

Teraz już wiem jak czują się feministki... 

­

­

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

No dupy nie urywa, ale i tak w żadnym konkursie nie startowalem, no ale mogliście w Lola jakiś turniej im zrobić, osobno CS, osobno metin, osobno inne gry które cieszą się popularnością na FORUM.

Opublikowano

Nie. 

>forum dla graczy

>narzekaj na konkurs dla graczy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...