Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs League of Kids

Gość Renissance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1762014646274881511837.png

Witajcie,

przygotowaliśmy dla Was kilka konkursów, które pomogą w zbiciu ostrzeżeń z paska lub zdobyciu nagród w formie plakietek.

Zachęcamy do zapoznania się z każdą kategorią, a następnie do wysyłania swoich zgłoszeń.

4310614646288891511837.png

Pierwszą kategorią, a zarazem tą najprostszą jest napisanie kreatywnego posta, który zawierać będzie informacje powiązane z League of Legends. Może być to żart, jakaś śmieszna grafika lub np. sytuacja pochodząca z samej gry. Dajemy Wam wolną rękę, ale pamiętajcie, że post musi być powiązany z LoL'em. Każdy, kto dostosuje się do tego, otrzyma nagrodę w formie -5% z paska ostrzeżeń.

9211314646289591511837.png

Druga kategoria jest równie prosta, lecz wymaga większej wiedzy nt. gry. Zgłoś się, pisząc post poniżej, a otrzymasz prywatną wiadomość, która zawierać będzie pulę ośmiu pytań - jeżeli odpowiesz na wszystkie prawidłowo, to Twoją nagrodą będzie -5%. Dla naprawdę kreatywnych aż -10%.

7640514646289591511837.png

Ostatnia kategoria polega na tym, aby w kreatywny sposób opisać bohatera lub przedmiot, który zostanie wymyślony przez Was samych. Grafika we własnym zakresie, jednak prace, które będą naprawdę ładne, zostaną nagrodzone w formie tzw. plakietek oraz ujemnych procentów (tylko jeżeli takie na pasku będą). Każda praca zamieszczona w temacie będzie weryfikowana i oceniana przez jury.

5566314646290451511837.png

1. Należy stosować się do Regulaminu Globalnego  MPCforum.

2. Każdy użytkownik może brać udział w nieograniczonej liczbie kategorii, ale na każdego użytkownika przypada tylko i wyłącznie jeden post, co oznacza, że po zapisaniu się do kategorii nr 1 nie możemy zrobić tego podwójnie.

3. Pytania zadajemy w tym temacie.

4. Prace nie na temat będą karane jako spam oraz ukrywane.

5. Użytkownik, który zapisuje się do danej kategorii musi w swoim poście zawrzeć notkę, która będzie wskazywała do której (lub których) kategorii się zapisał.

6. Skład jury: @Renissance @Mistrzu. @Kacki @Synek @AntyWarrn

7. Konkurs trwa do 5 czerwca 2016r.

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co to za zagadka, dwie kulki i armatka?

Tristana

Co countruje Elise?

But

kategoria 1

Opublikowano

Kamitoo

Legendarna postać, która wygląda mniej więcej jak JinX 

8928847.jpg

Kamitoo miałaby różne moce. np. nieśmiertelność(nie znam się na tym bo nie grałem xD)

Miałaby rózówo-akwamarynowe włosy, które na codzień się błyszczą...

Postać, miała by np. spowolnienie 10%

Kamitoo byłaby postacią nielegendarną tylko najzwyczajniejszą. Po prostu byłaby wyróżniana pięknością <3

...

Przepraszam, szanowna administracjo... Bo wiem, że jestem głupi, i głupi będe... Ale proszę o jedno

- 5% - bez żadnej plakietki bo estetyki nie ma ;/ ale jak można dostać xD to poproszę :)

Właściwie to ocena należy do > @Renissance @Mistrzu. @Kacki @Synek @AntyWarrn

Uważam, że poziom mojej inteligencji nie przekracza poziomu inteligencji przeciętnego człowieka.

Opublikowano

Co robi shen na stacji benzynowej?

-Tankuje      

<HI HI HI>  xD  xD  xD    ._.  ._.  ._.

Opublikowano

Moja wymyślona postać nazywałaby się Tipecz. 

Byłaby to postać jako futrzak, który posiadałaby kapelusz którym by rzucał w niektórych umiejętnościach w wroga, który posiadałby umiejętności takie jak : 

* Rzut kapeluszem - który unieruchomi wroga

* Skaczący kapelusz - Tipecz rzuca kapelusz, ten skaczę wokół wroga trzy razy i wybucha.

* Podniebne muśnięcie - Tipecz zabiera wrogowi życie

* Droga gniewna - Tipecz z Swojej miotły rzuca kula się na wroga ( xDD )

* Rzut kula - Tipecz rzuca cztery razy Swoimi włosami w wroga 

Daję rysunek bo nie mam programu aby narysować komputerowo ( nie potrafię ), myślę że taki też będzie się liczył. 

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/7174714648046601229037.jpeg

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

PmdEzVf.png

Jako że chciałbym blumemberałke zrobiłem piękny obrazek, a teraz opis:

Przedstawiam wam jakże piękną postać - OJROLOLOMARIOLKA, jest ona maskotką ojro 2k16 jak i samej gry League Of Legends. Zaczniemy od samej góry, jej cudne niebieskie włosy są przefarbowane z koloru zielonego. Ma twarz trolla, co ma przypominać o tym że jesteśmy obecni na forum, a nie gdzie indziej. Z jej pięknej białej buzi wydobywają się słowa hymnu, który miał być użyty 4 lata temu, ale z tego co wiem troszke nie wyszło, więc został zmodyfikowany i zyskał nowe życie. Jej ciało nie jest opalone "na murzynke", a kolor bielizny jest bardzo podobny do tego, którym wykonano napis "OJRO" w logo widocznym nad kolanem. Ma pięknie obcięte paznokcie, a przy jej nodze widnieje piłka adidasa.

Mam nadzieję że wygram swojego blumembera, starałem się :v

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

-Jak skontrować Fiza?

-Wylać wodę z wanny

kategoria 1

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

Zglaszam sie po dwojke, jestem ciekaw pytan - choc mam 0%.

Zedytuje later z jedynką.

Btw. Moze byc nieautorski meme z lola?

///

Widze nic ciekawego.

Co robi Garen na stacji benzynowej?

...

Tankuje... 

ohohohoho.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Co mówi Ahri po śmierci od pasywki Dariusa?

Tampon please

~kategoria 1,2

Opublikowano

Jakie są nagrody? Nagrody są tylko w tym dziale czy np. Blue member/Gold/black/champion/best?

Blue/Gold/Champion etc., tylko się postaraj. :D

Opublikowano

Co robi Soraka i Sona w kuchni?

Leczo

Dziewczyny mówią LOL, a ja się pytam którra dywizja

9211314646289591511837.png

Pytania na PW proszę.

Moja postać nazywała by się Reksio. Byłby jerzo-zółwek który posiadałby bardzo szybkie reakcje jakby się grało na bolu.

I koronę który by wskazywała, że jest najlepszy.

4050414648086771476101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...