Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

✯LegionSro ✯ Cap 140 ✯ Skills 140lv ✯ Styria Event ✯ Long Term ✯ Vote 4 Silks ✯

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2016-06-21

Server Inspection Completed

- reduced server lags

- 132lv monsters moved to new area.

We changed our host.If you cant connect, download new media.pk2: ....DOWNLOAD

New dedicated server IP:5.135.26.168

Added new Catacomb areas

New area with 132lv monsters.

Added protection against using Item upgrader scrolls

Fixed D8 CH weapons auto equipment

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Yogi

mBot v1.7 powinien zadziałać, o ile nie były wprowadzane zmiany na serwerze. W przypadku gdyby bot się bugował, wersja v1.7b powinna być stabilniejsza.

Opublikowano

Małe pytanko, do 64lv automatycznie dorzuca do eq suny +6, później jest już "radź sobie sam" czy można gdzieś zakupić jakieś ulepszone już itemy na 8 degree i wyżej ?

Opublikowano

Małe pytanko, do 64lv automatycznie dorzuca do eq suny +6, później jest już "radź sobie sam" czy można gdzieś zakupić jakieś ulepszone już itemy na 8 degree i wyżej ?

Powiem tak do dg 11 wszystko masz full syn pózniej musisz sobie radzić samemu.
Opublikowano

Dzięki za info.

Widocznie u mnie coś szwankuje, bo 65lv - nowe eq z 8dg wchodzi z każdym lvl, ale broń nadal z 7dg.

Opublikowano

Siemka , jak wyglada sytulacja na servie? ile polakow ? ile osob? czy cos sie dzieje wogole? czy jest handel na servie?? np stalle w miastach ? :D i czy jest jakis drop z unikatow tych normalnych typu : tg ivy isy itd :D ?

Opublikowano

Dzięki za info.

Widocznie u mnie coś szwankuje, bo 65lv - nowe eq z 8dg wchodzi z każdym lvl, ale broń nadal z 7dg.

Tak powinno być z każdym lvl dostajesz nowy przedmiot po teleporcie ale niestety właśnie ten problem z bronią jednoręczną jest że się buguje przy tym lvl co Ty opisujesz :) ale spokojnie łatwo i tak te DG długo Ci nie pociągnie :)

Jak chodzi o PT może ja nie umiem znaleść party ale niestety wieczorami no to nikt niegra w PT jak chodzi o EU, bardzo często każdy tylko klepie solo lub ekipami i nikogo innego nie chcą lub klepią po 2-3 postacie na 1 kompie :) 

Opublikowano

Gramy i jest nas coraz wiecej..Szukamy aktywnych graczy..Zapraszamy!! PM She , Kapitan ,ShaoMi , Arkadiusz i do wszystkich ktorych spotkacie na szlaku z Guild AllForFree.

Opublikowano

Witam  za okolo 30 min bede zaczynal przygode na serverze :) jest jakas aktywna Polska gildia?? nick w grze bedzie Rainair ( jak na kazdym servie)

pozdro

ps. mam blad c7  wiadomo kiedy to naprawia??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...