Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1 pytanie po ktorym dowiesz sie czy masz cechy psychopaty

Gość pluto20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A no i jeszcze jedno. Wyjaśnię błąd logiczny tej zagadki i dlaczego nie jest ona testem na psychopate.

Dziewczyna nie mogła zabić siostry, aby ujrzeć tajemniczego mężczyznę jeszcze raz bo to byłoby sprzeczne.

Jako psychopatka owszem, zabiłaby siostrę, ale nie w celu ujrzenia mężczyzny, w którym się zakochała.

Jeżeli chciałaby ujrzeć miłość raz jeszcze, nie zabiłaby swojej siostry.

Wiecie już dlaczego :)?

Miłość więc odpada, tak samo jak inne interesy do tego pana - nie zna go, więc nie ma z nim o czym rozmawiać, nic regulować. A jeśli miała by do niego jakiś interes, to po prostu by podeszła, nie zawstydzona zauroczeniem

Wszelkie inne intencje co do tajemniczej osoby równiez odpadają.

Tajemniczy mężczyzna nie ma więc związku z motywem morderstwa.

Oczywiście mogła zabić siostrę, żeby zobaczyć go raz jeszcze ale to już nie byłaby psychoza, to sugerowałoby inne choroby psychiczne tak więc to pytanie w żaden sposób nie jest testem na cechy psychopaty.

sygna.png

Opublikowano

Po trzecie. To bardzo proste pytanie, bardzo łatwo na nie odpowiedzieć, ale zazwyczaj w sytuacji właściwej byś postapił inaczej. Zakładam, że nie widziałeś ludzkich zwłok (nie mam tu na myśli ślicznie ubranej osoby w trumnie tylko np. trupa tuż po smierci; wypadek, rozszarpanie przez dzika czy atak serca), a tym bardziej momentu śmierci na własne oczy.

Po czwarte - jesteś psycholem, gratuluję :D

bardzo podobają mi się twoje posty

Nie zebym teraz tryhardowal na edgy gimbusa ale kiedyś bardzo lubiłem gore, a na TORze były jeszcze lepsze, nie dość że nekrofilia to jeszcze zmasakrowane ciała. Na wlasne oczy niestety nie mialem okazji. Czy psycholem? nie wiem, ale myślę alternatywnie, mam inne priorytety w życiu i takie tam.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Nic nie pomyślałem, ponieważ pytanie jak i odpowiedzi są totalnie bez sensu...  :)​ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...