Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ucieczka ze szkoły

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W każdej klasie się znajdą tacy co zostaną, ale wg mnie nie ma co robić dramatu. Jak chcesz się urwać, to się urwij i tyle. Potrzebujesz całej klasy, żeby Cię w decyzji wspierali? ;)

Opublikowano

Co prawda to prawda xdd w zawodówce nikogo nie trzeba namawiać  :D

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Skoro nie jesteś zagrożony i masz dobre oceny, to masz przecież już czerwiec, i pewnie za kilka dnia masz wystawienia ocen. Nic Ci to nie zmieni, a uwierz że trafią sie tacy ze przez caly rok nie chodzą i tak zdają a opierdolu żadnego nie mają, a kujony nawet lekcji nie beda mialy skoro większość spieprzy. Przy okazji zryjesz im fajną matematykę, która się nie odbedzie dla 5osób.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Ja chodzę do szkoły po to aby się uczyć, uciekać nie mam zamiaru i dlaczego w ogóle "ucieczka"? Przecież to nie jest więzienie czy obóz przymusowej pracy to obiekt publiczny i jak chcesz możesz go po prostu opuścić drzwiami, nie musisz uciekać.

Opublikowano

2 technikum i u nas zgodzę się są tacy co zostają ale u mnie wygląda to tak, że lepiej jak zostanie parę osób bo później żaden z nauczycieli nie ma wątów a jak ciecie zostają ich problem niech się bawią

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...