Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czego brakuje wam w internetowym świecie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm.. normalnych ludzi i stare dobre czasy bez chorych aplikacji, które powodują raka u większości osób.

2008-2010 rok, to były fajne czasy.

Opublikowano

Hmm.. myślę, że najbardziej w internetowym świecie brakuje mi Antarisa. To głębokie odczucie, od serca. 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Normalnych ludzi, poważnych wypowiedzi. Zdecydowanie też anonimowości bo teraz  aplikacje wymagają dostępu do wszystkich danych, nr telefonów itp.

Cyrk.png

Opublikowano

Streamów Kamila Scheichta na ustreamie 2009/2010

Opublikowano

Najlepiej było ok 2004 roku, kiedy dorwałem się do internetu. Panowała kultura, zdecydowana większość liczyła się ze swoimi słowami (jeśli nie wiesz, co mam na myśli, popatrz na post poniżej xD ), może dlatego, że niemal wszyscy użytkownicy, którzy tworzyli społeczności forów, gier czy serwisów społecznościowych byli osobami dorosłymi.

Czego mi teraz brakuje?  Zamontowanej w kazdym monitorze rękawicy bokserskiej albo chociaż Colta, takiego żeby pier*olnął w ten głupi łeb kiedy trzeba ^^

sygna.png

Opublikowano

Dziewczyny

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Normalnych ludzi, teraz to na Facebooku widzisz zasranych p****ów z wyjebaną blond grzywką i rurkach aż mu się nogi o mało nie skrzywią.. I setki tysięcy innych gatunków tego rakozjebstwa.

Opublikowano

A mi brak dorosłych, którzy nie spinali się o byle gówno i zawsze widać było, że mieli mózg - nie wyzywali od idiotów, jak chcieli zwrócić komuś uwagę to potrafili to zrobić tak, by ten ktoś zrozumiał, a no i długich ścian sensownego tekstu, a nie co teraz mam jakieś zbyteczne i pierdołowate posty na jakimś temat. Jednak teraz ludzie zrobili się inni, lubią się naśmiewać podczas, gdy nawet trzeba było osoby starały się od czegoś takie powstrzymać. Każdy był dla siebie miły, a teraz nie daj komuś napisać na forum, że jest lewakiem. Kiedyś nie było beki czy z zwały obojętnie z czego, ludzie korzystali z tego mądrze podczas gdy masa osobników ma takie podejście, które najlepiej opisuje jedna emotka - ,, xD ''. Wchodzi takie coś, śmieje się z byle czego, argumentów w dyskusji nie ma, a no i oczywiście rzuca jakieś pierdołowate teksty podczas gdy za dawniejszych czasów nawet 16-latek miał lepsze zachowanie niż masa osób na tym forum, szkoda...

Tak się zrobiło w grach, zagrajcie w popularniejsze gry - co chwile jakiś maciek czy inny dzieciak co słownictwo ma koszmarne, a jedyne co tak naprawdę robi to w*****a ludzi. Dzieci kiedyś co najwyżej grały po cichu, nie były wulgarne lecz zagubione czego dzisiaj nie ma - nawet dziecko umie korzystać z google i wszystko wie.

Ogólnie tak się stało z dziećmi - kiedyś to gra w piłkę i bieganie zmieszane z nauką, a teraz piwo, imprezy, konto steam o wartości 1000 zł; siłownia, telefony. Dzieci sobie robią dzieci i nazywają je Dżesika czy Dżordż. Podobno to dobrze, że dziecko jest bardziej samodzielne - ale do tego potrzeba mózgu i pracy, a nie robienia z niego młodego boga...

pyhvh7E.png

Opublikowano

Tego co w prawdziwym życiu , czyli dziewczyny.

tumblr_nwve37p9Hz1thlv3qo1_500.gif

Opublikowano

@Hardiel Według mnie dystans do siebie, to to co ja robię xdd Chyba masz poczucie własnej wartości i wiesz kim jesteś c'nie? Jak jakiś internetowy kowalski cię obraża to z jakiej racji miałbyś się tym przejmować? 

Czego mi brakuje w internecie? Tego co było kiedyś, jak to niektórzy panowie wyżej mówili... Kiedyś była kulturka itp. sam gdy byłem młody i zaczynałem grać w gry, każdy normalnie ci pomógł, robiłeś coś źle to zwrócił ci uwagę.Było jakoś normalnie, każdy się jakoś tak szanował. A teraz ci internetowi kowalscy to 8'latki.. Ogólnie ktoś wyżej mówił że chciałby więcej anonimowości, według mnie to by było jeszcze gorsze. Wolałbym wiedzieć z kim mam do czynienia, i niech taki kowalski wie że jak ma zamiar obrażać mnie i moją rodzinę, to nie ma sprawy. Ja się tam przejadę i ciekawe czy powie mi to w twarz ;) Założę się że jak w każdej grze normalnie było mi imię nazwisko adres zamieszkania itd. to większość tych "Pro elo trolli" nagle by wszystkich przepraszali i odrazu był by szacuneczek. Wiem że to może trochę głupie, ale zauważyłem jak zmienił się internet na przestrzeni lat. Według mnie to tylko zmiana na gorsze. 

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Szacunku, 'miłości' międzyludzkiej - może to dziwnie brzmi, ale przeraża mnie dzisiejsze nastawienie ludzi do siebie, wszędzie wokół jakieś hejty, jad, ogólnie j****y syf, ludzie zamiast się jednoczyć, pomagać sobie to się opluwają i utrudniają sobie wzajemnie życie. Internet ma ogromną moc, dostaliśmy narzędzie dzięki któremu można zrobić wiele, ale idziemy w całkowicie innym kierunku. 

Ogólna nienawiść i kurewstwo. 

52287137559562145640.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...