Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3 sposoby na DMG/WH/NOK na 90% serwerów.

Hani@

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[Poradnik/Download] 3 sposobów na DMG/WH/NOK na 90% serwerów.

topeleventokenhack_default.png

crystal-hack_default.png

Sposób 1

Zwykły dmg czyli wgrywany do folderu 

pack

w kliencie oraz edycja w indexie bind
czyli przykładowo nasz dmg ma nazwe patch1 to dodaje do indexu

PACK
*
patch1
*
/pck
patch1

Jeżeli ten sposób nie zadziała oznacza to ze nie działa, przejdź do numeru 2 

xlW8ghg.png

Sposób 2

Wypakowanie na dysk d

to jest najprostszy sposób po prostu pobieramy plik (w download) i wypakowujemy na 

dysk d.

ALE CO JEZELI WYJEBIE LOG N.P (USUŃ D/YMIR WORK) Przy odpalaniu klienta?

nalezy zmienić nazwę ymir work na walotron lub cokolwiek odpalić klienta (NIE LOGOWAĆ SIE) cofnąć zmiany czyli na ymir work i dopiero się zalogować)

7fX0h2w.png

Sposób 3

Pakowanie do binki ( i ustawienie read only)

W download jest molebox który służy do pakowania plików do .exe 

wystarczy wybrać nasza binke przerzucić pliczki i spakować po czym odpalić binka :P

oA5fLPS.png

Download

https://www.virustotal.com/pl/file/90759912018092bba8292a19a2b93b39849f11e1f05153a6c6887bed7f7a4236/analysis/1464628864/

Skan

http://www34.zippyshare.com/v/HPNmLHKz/file.html

info - wh/nok itd działa na tej samej zasadzie.

Opublikowano

ten 3 sposób z*******y, skoro nie działa ten 1 to na c**j ten 3? xD

po to żebyś się pytał 

kolejnego warna się zachciało ?

nie ma sprawy  xD

Opublikowano

pytam poważnie, jak pierwszy z dopisaniem do index nie działa to na c**j jest ten 3 sposób?

po to że binka skanuje tylko (ewentualnie patcher) lokalizacje pack/ a jak jest wgrane bezpośrednio do binki to 

nie ma bata żeby nie działało :> 

Logika JD.

Opublikowano

Podaj mi przykład serwera na którym pierwsze dwa nie działały i zadziałał ci 3 sposób, czekam na odpowiedź.

Pozdrawiam.

@Edit

pobieram właśnie oba klienty i sprawdzę ;]

Opublikowano

Podaj mi przykład serwera na którym pierwsze dwa nie działały i zadziałał ci 3 sposób, czekam na odpowiedź.

Pozdrawiam.

Cagroso

Almandia.

Żegnam

Pozdrawiam.

@Edit

pobieram właśnie oba klienty i sprawdzę ;]

Edit nie zapomnij udokumentować, inaczej będę zmuszony zaraportować za nabijanie postów :)

Opublikowano

po to żebyś się pytał 

kolejnego warna się zachciało ?

nie ma sprawy  xD

Możesz mi odpowiedzieć na moje pytanie na pw które ci zadałem 

Opublikowano

Przestań człowieku ty się czepiać ludzi co chcą dobrze dla innych sam nic nie robisz od dłuższego czasu a co post to każdego krytykujesz zastanów się  nas sobą  a nie czepiasz się innych i ich krytykujesz pisałem już to wcześniej 

Opublikowano

Przestań człowieku ty się czepiać ludzi co chcą dobrze dla innych sam nic nie robisz od dłuższego czasu a co post to każdego krytykujesz zastanów się  nas sobą  a nie czepiasz się innych i ich krytykujesz pisałem już to wcześniej 

Jaki bulwers, spokojnie majster bo Ci żyłka pęknie. Na przyszłość pamiętaj o interpunkcji bo wprowadzasz jedynie chaos  :((  :((

@Topic.

Ciekawie, ciekawie. Sam nie korzystam z tego typu "udogodnień" ale komuś się pewnie przyda.

Opublikowano

@Sielu tak jest mistrzem <3xD poradnik dla początkujących i dla zielonych moze byc.

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

a skąd wziąć dmg/wh/nok?

serio xD w download jest do dmg a każdy cheat można znaleźć w publikacji xD

http://prntscr.com/baadv5

index cagroso

w grze normalnie dmg działa

po tym już chyba almadii nie muszę pobierać, bo c***a wiesz o tym co mówisz xD

tak też myślałem że nie poradzisz sobie, spinasz się o nic w tym momencie nagradzam sie reported

a moderator %% za flamewar

Grzecznie wypier****j

@Edit - fail brak dowodów w grze report za nabijanie również postów :)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngHani@ Jakim cudem Ci działa ten 3 sposób na Cagroso?

Jak juz stworzysz binke zmien nazwe na ta z patchera i daj read only w uprawnieniach xx

Opublikowano

Taki mam błąd. Dlatego napisałem żeby zapytać. Wyskakuje on nawet po tym jak zmieniłem nazwęssafpng_saaepqx.png(otwórz grafike w nowej karcie xD)

Opublikowano

jarj to powinien byc fer wobec publikujacych cheta powstaly 3 w ostatnim czasie na cagroso i wszyskie znikjly ?chociaz kalorygera i nic w nim nie bylo nie tak (nie moje chacki )dziwi mnie to moze ze nie powiem kto a zreszta

Opublikowano

jarj to powinien byc fer wobec publikujacych cheta powstaly 3 w ostatnim czasie na cagroso i wszyskie znikjly ?chociaz kalorygera i nic w nim nie bylo nie tak (nie moje chacki )dziwi mnie to moze ze nie powiem kto a zreszta

Ale po co tworzyć na Cagroso 'cheaty' skoro większość działa? Nie mam nic wspólnego ze zniknięciem jakiegokolwiek cheata z tego forum bo mnie one mało interesują, po to jest serwer żebym to gówno wyciął a nie mpcforum

­

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...