Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Home Made - Zrób to sam | LifeHacki, Jak zrobić, Origami | Niesamowity Kanał |

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym ci przedstawić mój nowy kanał, który powstał zaledwie 1 dzień, z którym wiąże wielkie plany oraz mam nadzieje, że każdemu się przyda, oraz spodoba :) Na kanale będą się pojawiać filmy przedstawiające krok po kroku jak coś zrobić np. Papierowy Pistolet/Łuk/Kuszę, Zdalnie sterowaną łódkę czy nawet samochód oraz jakże przydatne elektroniczne narzędzia. LifeHacki, czyli tak jak wskazuje nazwa tzw. „Cheaty do prawdziwego życia” w których pokazuje jak zrobić rzeczy, które pomogą ci w codziennym życiu i mogą się przydać. Czasami będą też pojawiały się filmy jak zrobić ciekawe rzeczy z papieru, czyli tzw. Origami, ale będzie to jednak rzadkość. Mam nadzieje, że w niedługim czasie mój kanał ci się spodoba i zostawisz Like lub Subskrypcje, które będą motywować mnie do dalszej pracy :)

PRZYKŁADOWE FILMY:

Opublikowano

Nowy film pt. Zrób Niesamowite Etui do Iphone z gorącego kleju | Etui do Smartfona !

Nie stać mnie na ajfona, może być nokia 3310? :(

A tak serio, to fajny efekt wyszedł jakby lodu :D

.

Opublikowano

Nowy film pt. Zrób Niesamowite Etui do Iphone z gorącego kleju | Etui do Smartfona !

Nie stać mnie na ajfona, może być nokia 3310? :(

A tak serio, to fajny efekt wyszedł jakby lodu :D

@Character Iphone to był tylko przykład oczywiście metoda zadziała na każdym innym telefonie :) potwierdzone info !

Dziękuje za opinie i mam nadzieje, że inne filmy też ci się spodobają !

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W sumie niektóre rzeczy ciekawe, kilka rozwiązań już widziałem na YT u innych ludzi.

W filmach by się przydały jakieś opisy co zostało użyte, nie każdy jest majsterkowiczem i rozpozna każdą rzecz. Jak dobrze widziałem, to tylko chyba w jednym filmie były jakieś buttony z informacją/nazwą użytej rzeczy.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

W sumie niektóre rzeczy ciekawe, kilka rozwiązań już widziałem na YT u innych ludzi.

W filmach by się przydały jakieś opisy co zostało użyte, nie każdy jest majsterkowiczem i rozpozna każdą rzecz. Jak dobrze widziałem, to tylko chyba w jednym filmie były jakieś buttony z informacją/nazwą użytej rzeczy.

@tripipi Bardzo dziękuje wam za opinie :) Tak opisy co zostało użyte, ale ludzie pytają się na PW czy mogą zrobić etui do Iphone nie z gorącego kleju tylko z normalnego płynnego kleju :(( Oczywiście postaram się wszystko poprawić :)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...