Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SERWERY-HURTWORLD.PL! START 30.08.2016 GODZINA 18:00

SkibeQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logov2.png
www.Serwery-Hurtworld.pl

Co oferuje nasza sieć serwerów?

> Najstabilniejszy hosting na rynku! (0 jakichkolwiek lagów)
> Autorskie pluginy! Niedostępne na żadnych innych serwerach.
> Serwery na których będzie wielu graczy. (nie będziesz grał sam)
> Unikalny ranking zabójstw, który będzie rozbudowywany.
> Automatyczne system zakupu VIP'a (nie musisz czekać, aż nada Ci go admin)
> Specjalny VIP (na wszystkie serwery) z kitem oraz rezerwacją slota.
> Możliwość dołączenia do ekipy Serwery-Hurtworld.pl
> Kontakt z Supportem/Administracja 24/7

Czym wyróżniamy się od konkurencji?

> Jako jedyni w Polsce, a nawet na świecie posiadamy Autorskie pluginy. Między innymi jest to zliczanie

zabójstw i ranking, który możecie zobaczyć na stronie: http://serwery-hurtworld.pl/ranking. (Osoby z top3 będą otrzymywały

specjalne nagrody na kolejnego wipe!)
> Zapewniamy stabilne połączenie z serwerem. Używamy maszyny dzięki której nie będzie żadnych lagów / ścinek

nawet przy pełnym serwerze.
> Posiadamy wysokiej klasy zabezpieczenia Anty-DDos.
> Posiadamy najbardziej zbalansowanego VIP'a w Hurtworldzie! Ważnym elementem jest to, że nie wpływa on

aż tak bardzo na grę jak w przypadku konkurencyjnych serwerów. (VIP daje inne specjalne możliwości - które

w dużym stopniu uprzyjemnią grę jak i wchodzenie na serwer)
> Administracja, która jest od pomagania, a nie od grania! Każdy z członków ekipy nie jestem uczestnikiem gry. Jedynie
interweniuje w grę kiedy nastanie taka potrzeba (cheatowanie / obrażanie / złamanie regulaminu)
> Posiadamy specjalne arenki (z teleportami) pod różne eventy typu: PvP / Teleturniej.
> Częste Giveawaye na darmowe VIP'y organizowane przez naszych oficjalnych Partnerów.
> U nas nie tolerujemy wulgarnej mowy! Każda osoba, która posługuje się tym językiem jest natychmiastowo karana.

Co otrzymuje VIP?

http://serwery-hurtworld.pl/vip

/kit vip - VIP na serwerze x1

kitvip.jpg

/kit vip - VIP na serwerze x5
kitvip_x5.jpg

/kit vip - VIP na serwerze x15
kitvip_x15.jpg

/kit buduj - Tylko na serwerach x5 i x15
kitbuduj.jpg

Skrócony czas teleportacji do 30 minut. -- serwer x1

Skrócony czas teleportacji do 5 minut. -- serwer x5

Skrócony czas teleportacji do 2 minut. -- serwer x15

Ilość sethome 5 -- serwer x1

Ilość sethome 10 -- serwer x5 i x15

Rezerwacja slota.

/car - możliwość wymiany karoserii i części pojazdu.

/totemy oraz /totemy uzupelnij - możliwość zdalnego uzupełniania bursztynu w totemach.

VIP uzyskuje 2 punkty rankingowe.

VIP bierze udział w turniejach organizowanych przez Administrację/Partnera.

Serdecznie zapraszamy! Start w poniedziałek (30.05.2016) o godzinie 18:00
Więcej informacji uzyskasz pod adresem:

http://serwery-hurtworld.pl/

Opublikowano

Prezentacja wykonana bardzo dobre - jest prosta i czytelna (a to jest najważniejsze w takich rzeczach)
Na pewno wpadnę dzisiaj na serwer x1 bo trzeba w końcu przetestować te autorskie pluginy. Mam nadzieję, że sieć będzie się cały czas rozwijała tak aby pod względem skryptowym być o krok nie tylko przed konkurencją ale również przed developerami.

Nic innego nie pozostało jak czekać na start! Do zobaczyska!

True love survives all

Opublikowano

Jestescie po prostu żałośni. Jako jedyni macie te pluginy? Haha, to macie tu linka
Do zliczania zabójstw
http://oxidemod.org/plugins/killcounter.1916/
Do top na serwerze
http://oxidemod.org/plugins/bounty-hunter.1656/

Kolejne biggownogames powstaje widzę.

"Posiadamy najbardziej zbalansowanego VIP'a w Hurtworldzie! Ważnym elementem jest to, że nie wpływa on
aż tak bardzo na grę jak w przypadku konkurencyjnych serwerów"
Macie kit vipa jak 90% serwerów :)

Jako jedyni w polsce automatyczny zakup VIP'a?
Hurtcloud.pl ma to juz od ponad miesiąca.
Jesteście spaleni na miejscu, wciskając ludzia kit, jak i przywlaszczajac sobie cudze pluginy ktore sa dostepne za darmo :)

Najstabilniejszy hosting na rynku! (0 jakichkolwiek lagów)

Macie VPS'a z HitMe.pl.....

Ten plugin nie jest wasz, z resztą wyżej dałem linka.

/kit buduj - jest identyko taki sam jak na Hurtcloud.pl. Przypadek? Nie sądze.

Opublikowano

Do kolegi wyzej.

Od dluzszego czasu na forum prowokujesz gowno burze. U siebie w temacie i w innych prezentacjach serwerow. Rozumiem , ze masz jakis problem z tym ze ludzie pisza ze maja to tamto i sa pierwsi. Jest to zagranie reklamujace i tak jest bylo i bedzie.

Gralem na twiom serwerze i stwierdzilem z cala ekipa ze to syf a nie serwer. Typowe p2w lecisz na hajsik jak wiekszosc. Idz ulepszac swoj serwer a nie szukasz jakis prowokacji i rozglosu swojej osoby.

Co to prezentacji. Ladnie zrobiona, system vip ktory nie daje deto i c4 i to mi sie podoba. Szkoda ze nie macie strafy handlu. Wbije dzis z ekipa x5/x1. Pozdrawiam

(jak ktos ma problem zapraszam pw)

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Opublikowano

Jaki drop deto na x5 i x15? 

Ile slotów na serwerach? 

Mam nadzieje że nie będzie czegoś takiego jak rozdawanie itemkow przez administracje typu c4 :)

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Wszystko jest napisane na stronie. :) 
A co do kolegi wyżej. Mówisz że gówno nie autorskie? Pokaż mi gdzie na stronie znajdziesz ranking i automatyczny zakup VIP? Jakoś nie widziałem.

WIPE 

NA X1 - CO 15 DNI
NA X5  - CO 13 DNI
NA X15 - CO 10 DNI.

Opublikowano

To jest serwer premium? Jaka wersja?Nawet ip nie ma skad skopiowac

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Do tego typa co tutaj hejtuje a w dupie był i g****o widział.

Idź ochłoń, nie widziałeś serwera. Nie widziałeś jak działa plugin, nie wiesz, że pisałem go sam, nawet pewnie nie znasz języka w którym pisze się pluginy do Hurtworlda.

Serwer który ma 'niby' te same pluginy nie może mieć tych pluginów ponieważ są autorskie. Pisałem je dla znajomych, nic z tego nie mam a mogę być pewny, że kod nie będzie na tym forum.

Abstrachując od tego hejtera, serwer był intensywnie przygotowywany i testowany przez ostatni miesiąc. Administratorzy posiadali wcześniej serwer lecz z powodu przynależności do pewnej serwerowni musieli zrezygnować. Mają doświadczenie i oboje są dorośli. Wiedzą co robią.

Zresztą jaki inny serwer do Hurtworlda posiada coś takiego jak dynamiczna strona internetowa która nie jest badziewnym skryptem forum? Żaden? Oj, widać, że się chłopaki postarali.

Gorąco zapraszam na jedynie prawilne serwery do Hurtworlda!

http://serwery-hurtworld.pl/

30.01.2010 - 16.06.2013 - Główny technik i administrator Yitian2/XLasT. <3

Tworzę i sprzedaje: Lib'y, Questy, GUI, nowe systemy, funkcje bla bla bla. Wszystko prócz grafiki i przeniesienia metina na nowy silnik graficzny.

Kontakt na PW.

Opublikowano

Jak mi ta wasza strona coś nie działa... 

Nie mogę wgl najechać na żadną zakładkę oprócz zakładki VELL_GAME  która przenośi mnie na twitch i dalej nie wiem jak sie na serwer dostać bo nie ma ip...

Nie wiem kto wam sklejał tą prezke ale ip do serwa to chyba podstawa?

8816414724839291359194.png

Opublikowano

zrób te serwery non-steam więcej osób gra na cracku

Nawet nie jest napisane, czy serwer steam/no steam :/

Serwery-Hurtworld.pl na obecną chwilę prowadzą serwery na platformę steam. W przyszłości (zakładam 2-3 tygodnie, a może i szybciej bo już nad tym pracują) zostaną wprowadzone serwery non-steam/steam.

Jak mi ta wasza strona coś nie działa... 

Nie mogę wgl najechać na żadną zakładkę oprócz zakładki VELL_GAME  która przenośi mnie na twitch i dalej nie wiem jak sie na serwer dostać bo nie ma ip...

Nie wiem kto wam sklejał tą prezke ale ip do serwa to chyba podstawa?

IP to podstawa? Wszystko masz podane na stronie, na którą masz odnośnik. Dzisiaj zostanie to poprawione.

Co do samej strony, jesteś pierwszą osobą, której ma z nią problemy dlatego na wstępie chciałbym się zapytać jakiej przeglądarki używasz i czy próbowałeś odtworzyć stronę w trybie incognito - jeżeli nie to polecam sprawdzić ponieważ mogło Ci wywalić ciasteczka.

A teraz najważniejsze...

Jestescie po prostu żałośni. Jako jedyni macie te pluginy? Haha, to macie tu linka

Do zliczania zabójstw

http://oxidemod.org/plugins/killcounter.1916/

Do top na serwerze

http://oxidemod.org/plugins/bounty-hunter.1656/

Kolejne biggownogames powstaje widzę.

"Posiadamy najbardziej zbalansowanego VIP'a w Hurtworldzie! Ważnym elementem jest to, że nie wpływa on

aż tak bardzo na grę jak w przypadku konkurencyjnych serwerów"

Macie kit vipa jak 90% serwerów :)

Jako jedyni w polsce automatyczny zakup VIP'a?

Hurtcloud.pl ma to juz od ponad miesiąca.

Jesteście spaleni na miejscu, wciskając ludzia kit, jak i przywlaszczajac sobie cudze pluginy ktore sa dostepne za darmo :)

Najstabilniejszy hosting na rynku! (0 jakichkolwiek lagów)

Macie VPS'a z HitMe.pl.....

Ten plugin nie jest wasz, z resztą wyżej dałem linka.

/kit buduj - jest identyko taki sam jak na Hurtcloud.pl. Przypadek? Nie sądze.

Muszę tego postać pisać po raz kolejny no ale to zrobię bo mnie denerwują osobniki Twojego pokroju. Zacznijmy od tego, że jest tak jak napisał Zonni robisz gówno burze w prawie każdym temacie dot. Hurtworlda na tym forum. Nie masz pojęcia i wypowiadasz się na temat na który w ogóle nie powinieneś.

Aż z chęcią napiszę co mi leży na sercu, specjalnie dla Ciebie poświęcę 20 min swojego życia.

Po pierwsze nie porównuj swojej sieci do "naszej", ponieważ różnica jest jak niebo, a ziemia. Zapewne jesteś osobą, która zajmowała się programowaniem pfff.. co ja piszę przerabianiem gotowego kodu z neta xD (to nawet ja umiem robić mimo, że jestem z zawodu grafikiem) zakładam, że tak jest ponieważ zarzuciłeś nam linki do jakiś tam shitowych skryptów na stronie o której nikt z ekipy nawet pojęcia nie miał. Nie potrzebujemy wzorować się na kogoś pomysłach bo sami jesteśmy o wiele bardziej kreatywni, a to co zrobiliśmy to dopiero przedsmak tego co chcemy wprowadzić. My w przeciwieństwie do 90% serwerów sami piszemy skrypty i sami obmyślamy nowe trendy w hurcie!. Z chęcią pokażemy Ci jak w ciągu miesiąca zmienimy nasz skrypt - jak daleko za nami będziesz. Wiesz czemu? Bo mamy czas, bo mamy pomysły, bo mamy umiejętności

Każda z osób prowadzących ten serwer ma o wiele większe doświadczenie w zarządzaniu niż Ty, jestem o tym przekonany w końcu zarówno ja jak i reszta ekipy była w administracji najlepiej prosperujących serwerów MMORPG. (różne gry dla jasności - na których grały tysiące osóB)  B) Nawet nasz programista jest jedną z najbardziej oczesanych osób na tym forum jeżeli chodzi o pisanie pluginów/skryptów. Ale nie o to chodzi, chciałem Ci tylko napisać jak wielka różnica jest pomiędzy nami, a innymi serwerami, które stoją i będą stały w miejscu dopóki ktoś nie puści nowych pluginów w świat i ich nie wgrają na serwer.

Muszę to napisać bo mnie szlak trafi... 90% stron serwerów do Hurtworlda mają taki sam kontent jaki masz Ty - nie wyróżniasz się niczym spośród np. hurtworld-project. (ba nawet oni są lepsi bo miałem przyjemność współpracy z nimi) czy innych szarych stron one-page.

Więc nawet nie waż mi się wyjeżdżać z tekstem, że jesteśmy żałośni bo sam siebie teraz ośmieszasz. Lepiej wróć na swój serwer, który masz postawiony na VPS'ie ponieważ na naszą maszynę musiałbyś wydać z połowę swojej wypłaty. 

Zasadza jest prosta - nie wiesz nie wypowiadaj się. Nie znasz, nie oceniaj.(nie grałeś u nas - nie wypowiadaj się) Bo takim zachowaniem tylko robisz sobie problemy i wyrabiasz sobie "opinie" nie na Twój temat ale Twojego projektu (zarzucaj dalej shitowymi porównaniami). Przynajmniej wiem gdzie już nie grać wiec dziękuję za chociaż jedną przydatną informację z Twojej prostolinijnej wypowiedzi.

True love survives all

Opublikowano

"Nie masz pojęcia i wypowiadasz się na temat na który w ogóle nie powinieneś."

Powiedz mi na wstępie, skad to pajacyku mozesz wiedzieć? Sam napisałeś, "nie znasz, nie oceniaj"

"Zapewne jesteś osobą, która zajmowała się programowaniem pfff.. co ja piszę przerabianiem gotowego kodu z neta xD (to nawet ja umiem robić mimo, że jestem z zawodu grafikiem) zakładam, że tak jest ponieważ zarzuciłeś nam linki do jakiś tam shitowych skryptów na stronie o której nikt z ekipy nawet pojęcia nie miał. Nie potrzebujemy wzorować się na kogoś pomysłach bo sami jesteśmy o wiele bardziej kreatywni, a to co zrobiliśmy to dopiero przedsmak tego co chcemy wprowadzić. My w przeciwieństwie do 90% serwerów sami piszemy skrypty i sami obmyślamy nowe trendy w hurcie!. Z chęcią pokażemy Ci jak w ciągu miesiąca zmienimy nasz skrypt - jak daleko za nami będziesz. Wiesz czemu? Bo mamy czas, bo mamy pomysły, bo mamy umiejętności"

O, jesteś z zawodu grafikiem, jak miło. To mamy wiecej ze soba wspólnego niz myślałem.

Następne....

Shitowych skryptów... czyli mam rozumiec, ze wasza "serwerownia" napisala własnego frameworka? No bo, oxide to jedyny framework do którego mozna pisac skrypty(aktualnie).

No, chyba nie jestescie kreatywni, skoro podniecacie sie skryptem, ktory jest w sieci juz od półtora miesiaca?

Chętnie zobaczę te wasze postępy w ciagu tego miesiąca.

"Każda z osób prowadzących ten serwer ma o wiele większe doświadczenie w zarządzaniu niż Ty, jestem o tym przekonany w końcu zarówno ja jak i reszta ekipy była w administracji najlepiej prosperujących serwerów MMORPG. (różne gry dla jasności - na których grały tysiące osóB)B) Nawet nasz programista jest jedną z najbardziej oczesanych osób na tym forum jeżeli chodzi o pisanie pluginów/skryptów. Ale nie o to chodzi, chciałem Ci tylko napisać jak wielka różnica jest pomiędzy nami, a innymi serwerami, które stoją i będą stały w miejscu dopóki ktoś nie puści nowych pluginów w świat i ich nie wgrają na serwer."

K***a, czlowieku... nie rozśmieszaj mnie. Skad ty to mozesz wiedziec hipokryto? No skąd. Pierdolisz kocopoly jak stary dziad po 70.

"Muszę to napisać bo mnie szlak trafi... 90% stron serwerów do Hurtworlda mają taki sam kontent jaki masz Ty - nie wyróżniasz się niczym spośród np. hurtworld-project. (ba nawet oni są lepsi bo miałem przyjemność współpracy z nimi) czy innych szarych stron one-page."

Ehh, wasza strona nie ma nawet responsywnosci, rozjeżdża sie przy innych rozdz. Niz FHD, nie jest zoptymalizowana pod telefony. Pełna, profeska(poprawcie meta-tagi btw.)

Przepraszam, ze zapytam. Ale czym wy sie wyrozniacie?

"

Więc nawet nie waż mi się wyjeżdżać z tekstem, że jesteśmy żałośni bo sam siebie teraz ośmieszasz. Lepiej wróć na swój serwer, który masz postawiony na VPS'ie ponieważ na naszą maszynę musiałbyś wydać z połowę swojej wypłaty."

Eh, drogi kolego. My mamy serwery dedykowane - nie VPS'y, zrozumiałeś czy powtórzyć?

A, wy macie marne Kvm z HitMe - widzę po traceroucie, sam tam dawno temu mialem tam serwer VPS :).

Cholera, gówniarzu - skąd mozesz wiedziec ile zarabiam? Widzę, ze wiesz więcej o mnie niz ja sam. :) Uwierz, ze zarabiam bardzo duzo(a co do zarządzania - jestem CEO w pewnej firmie, która zajmuje sie kręceniem spotów, relacji z eventów etc. Chcesz dowód? Zapraszam na priv.)

"Zasadza jest prosta - nie wiesz nie wypowiadaj się. Nie znasz, nie oceniaj.(nie grałeś u nas - nie wypowiadaj się) Bo takim zachowaniem tylko robisz sobie problemy i wyrabiasz sobie "opinie" nie na Twój temat ale Twojego projektu (zarzucaj dalej shitowymi porównaniami). Przynajmniej wiem gdzie już nie grać wiec dziękuję za chociaż jedną przydatną informację z Twojej prostolinijnej wypowiedzi."

W tym miejscy twój iloraz inteligencji pomnożył się przez twoją hipokryzję.

Najpierw opowiadasz o mnie rzeczy, o ktorych sam nie wiem, a na koniec mówisz "nie znasz - nie wypowiadaj sie" eeee? Wszystko z Toba w porządku?

Opublikowano

No kochany :) widzę, że ktoś się zbulwersował. 

Napiszę Ci coś jeszcze drogi użytkowniku MPC. Wpierw idź po słownik i sprawdź znaczenie słowa "hipokryzja" bo jak na razie nie odparłeś żadnego stwierdzenia, które zostało tutaj przeze mnie napisane. Sam wypowiedziałeś się na samym początku o tym projekcie tak jakbyś wszystko o nim wiedział podając przy tym swoje odgórne założenia, jestem przekonany że nawet nie wbiłeś na serwer tylko od razu napisałeś to co uważałeś za "słuszne". xD 

Nie wiem czy zauważyłeś ale 55 Twoich postów z 99 jest z działu Hurtworld. Wszystkie większe projekty (tym bardziej Polskie) były umieszczane na tym forum więc niemożliwym jest abyś w czymś uczestniczył. No chyba, że jest to Twoje multi-konto :) 

Mógłbym tak dalej z Tobą "debatować" ale nie ma sensu zniżać się do Twojego poziomu skoro walisz wulgaryzmami na lewo i prawo jak ktoś Cię skrytykuje. 

P.S To o zarobkach było sarkazmem, którego najwidoczniej nie zrozumiałeś.

True love survives all

Opublikowano

Po co klamiecie ze macie autorskie skrypty/pluginy.. wszyscy mają z Oxide i to każdy z was wie. A co do kolegów suprise dobrze piszę bo tylko umiecie kłamać....

Opublikowano

Po co klamiecie ze macie autorskie skrypty/pluginy.. wszyscy mają z Oxide i to każdy z was wie. A co do kolegów suprise dobrze piszę bo tylko umiecie kłamać....

Nie wszyscy mają z oxide bo niektórzy potrafią napisać swój plugin ( przykład naszych serwerów czy tych tutaj ).

Mimo, że posiadam inną sieć HW to życzę wam dużo graczy na waszych serwerach bo widzę, że nie macie jakiś amatorów w teamie tylko porządną ekipe :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie wszyscy mają z oxide bo niektórzy potrafią napisać swój plugin ( przykład naszych serwerów czy tych tutaj ).

Mimo, że posiadam inną sieć HW to życzę wam dużo graczy na waszych serwerach bo widzę, że nie macie jakiś amatorów w teamie tylko porządną ekipe :)

Pozdrawiam

Jest dokładnie tak jak napisał użytkownik Bartek :)

Niestety wiele osób (około 80% społeczeństwa) nie rozumie pojęcia "autorskie" pluginy i myli je z "uniakalnymi". To, że coś jest autorskie czyli zostało przez kogoś stworzone od 0, a nie ściągnięte i użyte gotowe. Nasze skrypty różnią się i to o wiele od tych dostępnych na internecie.

P.S Dziękuje za miłe słowa Bartku! 

P.S Na Twoich serwer gra się epicko - Polecam soł macz / VELL

Nie polecam serwera... przegrane 30 min i stracone 30 min...

Proszę o konstruktywną krytykę ponieważ taki komentarz jest wart bycia w śmietniku, a nie widnieć jako post w tym temacie.

Jeżeli się wypowiadasz to podaj jakieś argumenty czemu tak jest - bo tak na prawdę w tym momencie Twój komentarz jest bezużyteczny. :) 

Dla kolejnych hejterów ;)

P.S Napisanie komentarza "jest słaby bo gra tu mało osób" i przedstawienie tego jako argument jest tak słabe jak porównanie skilla gracza z silvera 1 do globala xD (różnica godzin robi swoje). Pamiętajcie, że jest to pierwsza edycja tego projektu i się rozwijamy bardzo szybko! Mamy na serwerach w godzinach szczyty ponad 40 graczy! Co uważam za niesamowity wynik jak na 2 dni? (niektóre serwery nawet w miesiąc nie mają tyle graczy mimo, że są to serwer ns/s)

True love survives all

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...