Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Od pewnego czasu csgodouble ma problemy, duże problemy! nie są w stanie wypłacać skinow, zablokowali wysyłanie coinsow do innych, mają mniej / gorszych skinów na botach. W jednym skrócie jako sprzedawaca jestem w pizdzie ! :( 

Zastanawiam się czy przejść na csgostrong, tylko to co mnie martwi tam to liczba użytkowników.

Nwm co robić, zostać na doublu czy przejść na stronga, nie jestem pewien czy strong jest wystarczająco stabilną ruletką żeby utrzymała się na rynku

Powiedzcie co mam zrobić, zostać czy przejść!

Najlepiej gdybyście przytoczyli jakieś argumenty

Pozdrawiam

Moje osiągnięcia życiowe:

✖ 25 ✖ 100 ✖ 250 ✖ 500 ✖ 1000 

Legenda
Opublikowano

Japierdole.... zobacz jak strong inwestuje w reklame, ile tam osób gra w godzinach szczytu i weź usuń ten wątek bo płakać z debilizmu się chce. A w dodatku już widzę te miliony, którymi obstawiasz że się tak boisz. Nawet gdybyś stracił 30zł przed upadek strony to weź się nie posraj ze złości...

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

30zł?  liczę na jakąś wartościową odp :)

Moje osiągnięcia życiowe:

✖ 25 ✖ 100 ✖ 250 ✖ 500 ✖ 1000 

Opublikowano

Punkty na CSGODouble w tej chwili ma hmm nazwijmy to INFLACJĘ. 

Wydaje mi się po prostu, że CSGODouble wydało za dużo ref kodów etc przez to tacy YT, którzy w refach mają pewnie po kilka tyś osób, które grają zgarniają niezłe ilości punktów i sobie je wymieniają na przedmioty. 

Tak samo handel na allegro punktami generalnie w necie.

Możesz sobie wypłacać i wpłacać ile chcesz. 

Te wszystkie czynniki powodują, że CSGODouble ma problemy z przedmiotami i może nie upadnie, a na pewno będzie już tylko co raz gorzej :)

Jeżeli chodzi o nutkę hazardu to osobiści i jako sprzedawca allegro i jako gracz przeniosłem się na stronga :)

Opublikowano

@up

Jesli chodzi o csgostrong to w krótkim czasie będzie to samo co na double. Ja z darmowych coinsow zrobiłem tam 300€.

I pewnie bylo dużo takich osób jak ja. Ruletki nie mają prawa bytu, za łatwo na nich wygrać. Powoli to wszystko upadnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...