Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Głogów - gdzie pójść?

Deep.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ! Witajcie !

Kieruję się dziś do was z pytaniem - gdzie w godzinach wieczornych (dokładnie w piątek) można zabrać dziewczynę ? W mieście takim jak w temacie (Głogów).

Za każdą mądrą odpowiedź daję plusika ! :)

Opublikowano

I jak moi drodzy ? Nikt Głogowa nie zna ? Nikt nie pomoże kumplowi w potrzebie ? :(­

Opublikowano

No pewnie tak jak w każdym mieście możesz pójść na pizze, lody, do kina, przejść się do parku itd, nie musisz przecież wymyślać czegoś wyszukanego.

RAsfepN.png
Opublikowano

Też polecam park najlepsza opcja chyba,że się dobrze znacie to możecie pójść na jakąś pizzę, kina nie polecam idziesz oglądać film 2h wybulisz hajs a nawet z nią nie pogadasz

gQSkfLC.png

Opublikowano

Okey chłopaki. A macie do polecenia tam jakąś pizzerie? Bo chodzi o to że ja tam nie mieszkam i nie wiem gdzie co jest.

Opublikowano

Skoro panna tam mieszka to może niech zaproponuje jakieś miejsce. Tak zazwyczaj jest, że jak ktoś do kogoś przyjeżdża to zazwyczaj gospodarz oprowadza i proponuje miejsce spotkania. Myślę,  że nie będzie to nic niestosownego jeśli zapytasz ją gdzie proponuje/chce iść.

Cyrk.png

Opublikowano

Do galerii ją zabierz, przykładowo do kina albo rozejrzyj się po starym mieście i zabierz ją do jakiejś knajpy, polecam Fuego, bo wpadam tam czasami ze znajomymi. ^^

Pozdrawiam z Głogowa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...