Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszedłem, pograłem i nie przestanę.. Świetny serwer :)

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

Opublikowano

Dodaj skan do plików

Zbędny, panie pośpieszyłeś się, oddaj linki oraz zdejmij ostrzeżenie..... że google pan nie widzisz ? GOOGLE ...... wgraj trojana a potem się wyloguj i spróbuj pobrać. oni mają wbudowaną zaporę wraz z antywirusem. żadnej aplikacji z wirusem od nich nie idzie pobrać.

po za tym @ref :P

Opublikowano
Dobra więc teraz ja się wypowiem.

Co do prezentacji, grafika bardzo mi się podoba, lecz tekst. Jest strasznie słabo opisany serwer, opisz lepiej serwer. Tekst posiada również, kilka błędów interpunkcyjnych.

Również, dla mnie jest za mało screenshotów. A z tego, co przeczytałem, to mnie zachęciły te "dodatki", i mam nadzieje, że zagram u was.

Plusem jest dla mnie też, że długo się trzymacie na rynku i się nie podajecie.

Pytanko ode mnie, kiedy będzie forum działać?

Opublikowano

@Galador256

Rozwiń opis serwera i przede wszystkim daj screeny bezpośrednio a nie pod spoilerami a prezentacja będzie lepiej wyglądać.

a teraz piszesz

Reklama jest tak fatalna i robiona byle jak że skutecznie zachęciła mnie abym ten serwer omijał z daleka.

uwiozłeś się na mnie, idź mi z tym hejtem, nie podoba się reklama to odejdź.

a i bym chciał zaznaczyć że reklamujesz swój serwerek RPG w każdej prezentacji, bo w każdej dajesz komentarz. 

i jednak reklama nie przegoniła cie dość skutecznie bo tu wróciłeś.

pozdrawiam :)

@1373230489-U611928.pngBiter.  dziękuję za twoją opinię na temat serwera, forum zaraz otworzę, a opis rozwinę.

Opublikowano

Można prosić listę modów? W prezentacji nie znalazłem - patrzyłem ze średnią uwagą, a jest dość długa, i nie ma dobrze wyznaczonych "najwazniejszych" punktów przez co całkiem zgrabna prezentacja traci na czytelności.

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Zbyt dużo tekstu, który nie jest pogrupowany. Natłok informacji w zbyt zwięzłej formie. Technicznie jest dobrą prezentacją, ale odnalezienie jakiejkolwiek informacji... zajmuje troszkę czasu.

@Edit

Przejrzalem prezentację jeszcze raz. Nie znalazłem listy modyfikacji tylko listę rzeczy wprowadzonych na serwer, których standardowo nie ma. Ale nie wiem np. z jakiej modyfikacji są dodatkowe przedmioty, czy nowe rudy, albo nawet te spawnery (w sumie dziwne, że są creepery, a nie ma np. blaze spawnera).

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Przejrzałem prezentację jeszcze raz. Nie znalazłem listy modyfikacji tylko listę rzeczy wprowadzonych na serwer, 

to są właśnie te mody ;)

nie wiem np. z jakiej prezentacji są dodatkowe przedmioty, czy nowe rudy, albo nawet te spawnery 

nie kopiowałem nic z żadnych prezentacji.

(w sumie dziwne, że są creepery, a nie ma np. blaze spawnera).

Prawdopodobnie to dodam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...