Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Almadia.pl - Karpbot :D

Hani@

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wrzuć im tego fishbota do rootów :P

http://wklej.org/id/1850699/

Bardziej rozbudowany :D

Dobra wstawka.

Opublikowano

Mam problem takiego rodzaju iż klikam F10 spoko pojawia się bot ustawiam wywalaj śmieci mam przynętę klikam start i nic się dalej nie dzieje a nawet nie wiem czy ten start się uruchamia bo nie widać czy jest wciśnięty 

P.s na m2bob działa wszystko normalnie ale na tym twoim niestety nie 

Opublikowano

nie dasz rady podpiąć go pod multihacka ?

Opublikowano

pobierz multihacka 

Rooty z fb zmin na fb.

dodaj do inexu fb

i wgraj nowe rooty fishbota

:P

Opublikowano

pobierz multihacka 

Rooty z fb zmin na fb.

dodaj do inexu fb

Mi bardziej chodzi o to by tak jak są zakładki w mutlihacku był fishbot w zakładce klikasz i masz 

Opublikowano

te fishboty od realfreaka są gówno warte

Zrób lepszy i się pochwal bo od jakiegoś czasu tylko potrafisz krytykować innych 

Opublikowano

pobierz multihacka 

Rooty z fb zmin na fb.

dodaj do inexu fb

Odpisz mi na pw jak możesz :)

Opublikowano

w tym fb jest jakiś błąd bo klika start łowy wyciągnie skrzynke i przestaje łowić a powinien pobrać nową przynętę i dalej łowić 

Dziwne na m2bob na czasie 2,6 łapie prawie każdą skrzynke a na tym nie łapie nic xD

Opublikowano

w tym fb jest jakiś błąd bo klika start łowy wyciągnie skrzynke i przestaje łowić a powinien pobrać nową przynętę i dalej łowić 

Dziwne na m2bob na czasie 2,6 łapie prawie każdą skrzynke a na tym nie łapie nic xD

to nie uzywaj tego i wyjdz proste.

normalnie lapie na 1.8 i 1.4

Opublikowano

to nie uzywaj tego i wyjdz proste.

normalnie lapie na 1.8 i 1.4

Nie chodzi o używanie a o porównanie  tego z m2bobem  na tym nie mogę nic złapać a na m2bob szkaty łapie co chwile stanie godzinę na tym 0 szkat stanie godzinę na m2bob 24 szkaty  wiec coś nie tak jest tam ustawione druga sprawa to łowi łowi i przestaje wyskakuje jakiś komunikat nie ma co lipa i nie łowi dopiero po naciśnięciu 2 raz start  albo spacji  a ty się tu oburzasz już daje na bieżąco informacje po co maja inni spamić jak wystarczy ze napisze jedna osoba i zadałem ci przyjacielu pytanie na pw odnośnie tego serwera ale nie otrzymałem jeszcze odpowiedzi :( a czytałeś na 100 %

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...