Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MusicBot bez konieczności bycia na tym samym kanale

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kilka lat temu byłem na serwerze TS, który posiadał własnego MusicBota, ale bot nie był na kanale w którym znajdowali się goście tylko w zupełnie innym pokoju, ale ludzie po wykonaniu odpowiednich czynności mogli spokojnie słyszeć muzykę z tego bocika. Wie ktoś może jak to zrobić? Byłbym wdzięczny

Opublikowano

Może był to bot postawiony na maszynie?

Jeżeli tak to polecam sinusbota.

A jeżeli był to bot na komputerze to po prostu go przenieśli na inny kanał.

Opublikowano

Może był to bot postawiony na maszynie?

Jeżeli tak to polecam sinusbota.

A jeżeli był to bot na komputerze to po prostu go przenieśli na inny kanał.

Chodzi mu o to, że bot był na jednym kanale, a muza grała na innym.

Bot korzystał z opcji Whisper. Na pewno sinusbot od ts3index miał taką opcję (nie wiem, czy jest coś takiego w standardzie).

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jeżeli o to chodzi tak jak kolega wyżej napisał robisz bota na podstawie zdalnego pulpitu na yt masz poradniki jak to zainstalować następnie wchodzisz settings następnie wybierasz zakładke opcje wybierasz Whisper klikasz whisper list naciskasz new musisz nacisąć key możesz byle ja zazwyczaj robiłem ctrl w whisper to: wybierasz groups group whisper type: Jeżeli chcesz żęby wszyscy bez wyboru słuchali to wybierasz all clients 

jeżeli chodzi można to ustawić na channel comander zazwyczaj ja tak robiłem do tego celu wybierasz opcje channel commander w group whisper target all channels bieżesz ok włączasz go na tsa włączasz channel commander naciskasz kilka razy ctrl aż bot będzie grać bez potrzeby ctrl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...