Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranga po miesiącu?

pawel6926

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie :Ale chodzi o to ze nie gram 29dni mam range to zeby nie znikla musze zagrac   tylko  np  przegrana czy zagrac ale mecz wygrac

nie chodzi ze sie ukryje czekam  na kogos kto ogarnia

Opublikowano

Ludzie :Ale chodzi o to ze nie gram 29dni mam range to zeby nie znikla musze zagrac   tylko  np  przegrana czy zagrac ale mecz wygrac

nie chodzi ze sie ukryje czekam  na kogos kto ogarnia

Musisz zagrać mecz ( nie ważny wynik itd, możesz wygrać, zremisować i przegrać ) i ranga Ci wtedy nie zniknie. :p

Opublikowano

Ech jak dobrze cie rozumiemy i wyzej uzytkownicy piszą to musisz rozegrac meczyk zeby ci nie znikla i takaj informacja jak wyzej pisali a ja tez to napisze...

Ranga znika po 31dniach i jesli chcesz zeby ranga znow wróciła to musisz rozegrac meczyk, ale tu jest haczyk jesli wygrasz/remisujesz ranga wraca na miejsce jaka mialeś wczesniej :] , ale jesli przegrasz ten meczyk to ranga automatycznie spada (sa wyjatki jesli nie grałeś miesiac a miales szanse na range wyzej a po miesiacu przegrales to ranga wraca ci automatu jaka miales wczesniej).

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...