Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAC BAN na dwa konta?

xasadax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemq. Czy dostaliście kiedyś vac'a? I czy jak się dostanie vac'a to na dwa konta steam czy tylko na jedno? Np. Mam s2. i s5. Na s2 dostałem vaca. Czy na s5 dostane też bana jak np. cheatowałem na s2, a na s5 nie? (To jest przykład, nigdy nie cheatowałem, nie posiadam vac'a, ani silverów :P)

Opublikowano

Nie. VAC jest tylko na konto, na którym oszukiwałeś, ale VALVE zna twoje wszystkie konta i mają w systemie, że masz inne konta oprócz tego co ma VAC. Tak samo z każdym nowym kontem, które założysz. Będziesz "w zakładce", że miałeś konto z VAC.

Opublikowano

No dobra dzięki, ale jak mam brata. Ja "niby" cheatowałem na swoim koncie, brat ma np. kałacha i on nie cheatował (gramy na jednym kompie) i ja dostałem tego VAC'a. Czy to możliwe, żeby brat dostał też za to, że ja dostałem?

To co wyżej napisałem to jest tylko przykład..

Opublikowano

No dobra dzięki, ale jak mam brata. Ja "niby" cheatowałem na swoim koncie, brat ma np. kałacha i on nie cheatował (gramy na jednym kompie) i ja dostałem tego VAC'a. Czy to możliwe, żeby brat dostał też za to, że ja dostałem?

Nie, karę dostaje tylko konto, na którym się cheatowało. Jeśli nie odpalałeś cheatów na jakimś koncie to nie dostaniesz VACa.

Opublikowano

Jeżeli macie połączone takie same nr telefony na kontach.

Opublikowano

Dokładnie. Jeżeli 2 konta są podpięte pod ten sam numer, bardzo możliwe, że dostaniesz vaca na 2 konta.

Opublikowano

Jakiś dowód na to? Jedyne co wiem o telefonach i VAC to to, że podpiętego numeru do konta z VAC nie można już użyć na steam.

Opublikowano

Jakiś dowód na to? Jedyne co wiem o telefonach i VAC to to, że podpiętego numeru do konta z VAC nie można już użyć na steam.

Źle zrozumiałeś. Jak masz podpięty smurf i main pod jeden numer, zaczniesz cheatować na smurfie i vac wykryje, to masz bana na oba konta.

Opublikowano

licze że wejdą programy typu xincode 3 i inne albo podobne takie jak w combat arms i za każdym odpaleniem cs będzie skanowanie plików kompa w tyle w poszukiwaniu syfu+do innych gier czy do cs, gdyby valve wzieło przykład z nexona odratowali by cs,bo silver/gold to nie jest normalne granie tylko wojna wh vs wh,narazie liczy się tylko hajs za skiny i globale niższe rangi mogą zdychać  -_-

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

A jak miałem kiedyś ten sam numer i jakieś 2 tygodnie temu usunąłem z jednego konta STEAM GUARD wraz z numerem, to jest ryzyko?

Opublikowano

A jak miałem kiedyś ten sam numer i jakieś 2 tygodnie temu usunąłem z jednego konta STEAM GUARD wraz z numerem, to jest ryzyko?

Nie ma.

Opublikowano

Vac jest tylko na 1 konto.

Nie bądź żyd, daj plusa :)

Opublikowano

Okej dzięki, bo tak się cykam, że jak wyłapie bana na smurfie to główne konto zostanie zbanowane, bo tak ludzie czasem pisali, że Valve banuje oba konta. Dodatkowo usunąłem steama i cs'a i zainstalowałem od nowa, żeby nic nie było związane z dwoma kontami :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...