Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak stać się krezusem?

Swifty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Pragnąłbym zostać krezusem w DO.Jestem typowym alienarzem.Nie używam botów.

Obecnie mam Solace,2 LF4 i komplet LF3,komplet bo2,a do tego 22 PP.Posiadam PETa.

Mam też do wydania 40k uri.

Jak polecacie się rozwijać,żeby osiągnąć jak najwyższe zarobki z zabijania npc'ów i zbierania skrzynek?

Opublikowano

Jak już wszystko rozwiniesz to dalej będziesz tłukł alieny? Najpierw zacznij robić zety do 10 havokow, klucze na evencie do Zeusa, w międzyczasie kupisz apisa(apis za 150k a Zeus za 250k można brać). Pp zrób tak żeby była teoria grawitacji (+20% z boxów) i tajniki polowania (+12%dmg w alieny). Potem jak będziesz miał full havo to zaczynasz robić epsilony na lf4, klucze otwierasz na helisie lf4 x3 szansa. Robisz full lf4. Dalej zaczynasz ulepszać drony, lf4, bo2. W międzyczasie kup spearheada i aegisa z aukcji, formacje szkoleniową (idealna na alieny). Herków nie potrzebujesz bo pvp nie będziesz robić. Do Peta mechanizm zbierania, protokoły radarowe i kamikaze. Z zakupów ze sklepu bp: premka i podwajacz. Po tym czasie powinieneś mieć parę mln x4, x3, x2 i sabu zakładając że będziesz bił z x1. Najlepiej bić ma x-7 dk i Mk z aktywnym petem zbieraczem (potem x-6 i kubiki). Po tym czasie już będziesz sam wiedział co lepiej robić.

Opublikowano

Właśnie chciałbym po zdobyciu chociaż tych havocow spróbować sie na pvp,bo zabijanie słabszych nie przynosi mi satysfakcji.A ja lubię każde aspekty ekonomiczne w grach :3

Opublikowano

W takim razie jak pvp to jak będzie full havo i lf4 zaczynasz Kappy na Herkulesy :) jak będzie full to wtedy reset pp i przyznajesz pp pod grube i uniki ;) wtedy jazda

Opublikowano

pp pod alieny ponieważ i tak na pvp nic nie zrobisz z tym 2 lf-4 po drugie havoc,po trzecie bij co się rusza kryski itp jak masz drona handlowego to może spróbować zarobić na batkach w jeden dzień da się 1000mln kredek zbieraja uri na klucze i kupuj gdy jest przecena i otwieraj jak jest większa szansa na lf-4

Opublikowano

Ta większa szansa na lf4 to chyba przekłamanie. Na ostatnim evencie z 215!kluczy tylko 1 lf4 (14 skrzynka...), ale za to 4 profi-designy, 2 już miałem więc 10k uri rekompensaty za 1 design (porażka), do tego z 4 x50 czapek kilka lf3 bo2 i parenascie części do apisa... Nie wiem jak ludzie z 200 kluczy 7lf4 wyciągają ;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...