Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne bugi w teksturach

bosmen5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam dziwny problem z teksturami dzięki którym widzę co jest za ścianami ale nie wszędzie.
nie wiem od czego to zależy ale w niektórych Miejscach tak mam.
d6w5wx966ug5kwqzg.jpg

wystarczy że lekko się poruszę w odpowiednią stronę i widzę coś takiego

t8o5o9q8ioijblzzg.jpg
Ktoś wie czy da jakoś się to naprawić ?

Opublikowano

Ale to tylko na tym texturepacku?

Zaktualizuj sterowniki do karty graficznej ręcznie.

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

To nie jest tylko na tym texturpaku
na Oryginalnym z Minecraft-a też mam takie same zaniki tekstur i nie wiem o co z tym chodzi,
@Wefaj zrobiłem i mam aktualne sterowniki ale nadal problem jest ten sam...
możliwe by było że to coś jest z tą wersją nie tak ? (wersja 1.9.4)

Opublikowano

WTF ? ludzie błagam waś jak się na tym nie znacie to nie piszczie głupot a ty @bosmen5 nie słuchaj takich głupot to jest render w opcjach graficznych opcja renderowania zmień na około 4 i jaśność jaskrawa

@Wefaj jakia karta graficzna od tego skąd ty to wziołeś ? Jak by była karta graficzna to by czasami capcha wywalało i by tam pisało o tym 

@LinuxCoders ten też lepszy naucz się czytać

Witajcie, mam dziwny problem z teksturami dzięki którym widzę co jest za ścianami ale nie wszędzie.
nie wiem od czego to zależy ale w niektórych Miejscach tak mam.
d6w5wx966ug5kwqzg.jpg

wystarczy że lekko się poruszę w odpowiednią stronę i widzę coś takiego

t8o5o9q8ioijblzzg.jpg
Ktoś wie czy da jakoś się to naprawić ?

To nie umiesz czytać że napisał Witajcie, mam dziwny problem z teksturami dzięki którym widzę co jest za ścianami ale nie wszędzie. TEXTURAMI ! czyli z innymi też ludzie Jak nie wiecie to nie piszcze głupot

@Edit

I @
LinuxCoders zgłosiłem cię że nie umiesz czytać 

Opublikowano

Optifine też nie działa bo mój znajomy ma dla tej wersji optifine (czy jak to tam się pisze) i ma dokładnie ten sam problem co ja
Dragon zrobiłbym tak ale Render na 4 to według mnie bardzo mało przy tym sprzęcie co mam :/ 
jeżeli nie będzie innej opcji to się przyzwyczaję ale w niektórych miejscach (np kanion) to potrafi mi zniknąć 1/3 ściany na którą patrze i trochę jest to irytujące.
Ale i tak zastosowałem te wszystkie rady i dziękuje za nie ale żadna z nich nie działa. Nie wiem w czym tkwi problem wszystkimi opcjami w Minecraft się bawiłem i nadal jest to samo

Gość Kubix550
Opublikowano

Zapewne to wina zbugowanych teksturek  ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Niee to nie wina tekstur, mam tak samo, nie ważna jaka to tekstura i tak niektóre bloki po prostu stają się niewidzialne i pokazują co jest za nimi,
reinstalacja MC i inne nie pomagają, co jest naprawde dziwne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...