Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ważne szukam

grochu21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż szukam pewnego utworu który widziałem w przeróbce tego filmiku:https://www.youtube.com/watch?v=OjhJFQPPuRg mniej więcej od początku filmiku do 16 sekundy trwał ten utwór którego szukam.

chodzi mi o taka wersje jakby ostrego japońskiego rocka, hard rocka(jakieś azjatyckie). Widziałem właśnie ten kawałek z takim rockowym utworem w jakimś anime vine crack. Był on też w filmiku jak jedzie czarny ojciec z synem i zaczyna sie kawałek i zaczyna wariować po samochodzie, był też w kawałku filmiku jak siedzi azjata grający w osu i po jakims czasie z kolega wstaja i do tego zaczynaja machać rękoma przy tym przechylając się na lewo i prawo.. Jak ktoś zna to proszę o link. Naprawdę zależy mi na znalezieniu tego utworu. Za pomoc daje like.

P.S nie chodzi mi o metal crushera.

Opublikowano

Nie mam pojęcia czy to o to ci będzie chodziło, ale jeśli chodzi o filmik z azjatami grającymi w osu to kojarzę i tam graLO "nightcore rockefeller street"

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...