Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwiatki na glacy

ChuIigan222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cheat na zbieranie kwiatków na glacy polega na zbieraniu kwiatków na glacy - tylko tyle 

zbiera ci na raz 10kwiatkow pomijajac akcje wydobywania tylko od razu otrzymywania przedmiotu 

Poradniku ogólnego do tego nie ma, ale jest poradnik do packetloggera - są także podane id'ki kwiatków ale nie aktualne ( na szczęście)

Gdyby był ogólny poradnik przeznaczony tylko na kwiatki to na glacy stałoby juz 999999 mc'kow z packetloggerami i nie dość, że gmy by się pewnie obudzili i zaczeli banować to cały biznes z kwiatkami by padł bo cena zostałaby zbita do 500 golda..

.

Opublikowano

@The Ryuzaki mam pytanko, a tak wgl to prośbę, czy mógłbyś mi podać działający pakiet, cheat czy tam bot na zbieranie kwiatków na glacy ? 

Będę wdzieczny ^^ 

Opublikowano

sorki cziterki ;))

anioly 
#guri^400^8309
#guri^400^8311
#guri^400^8310
#guri^400^8313
#guri^400^8312

glaca glowna
#guri^400^8568
#guri^400^8565
#guri^400^8572
#guri^400^8569
#guri^400^8571
#guri^400^8563
#guri^400^8567
#guri^400^8564
#guri^400^8566
#guri^400^8570

nie odpowiadam za baniki xD
Opublikowano

sorki cziterki ;))

anioly 
#guri^400^8309
#guri^400^8311
#guri^400^8310
#guri^400^8313
#guri^400^8312

glaca glowna
#guri^400^8568
#guri^400^8565
#guri^400^8572
#guri^400^8569
#guri^400^8571
#guri^400^8563
#guri^400^8567
#guri^400^8564
#guri^400^8566
#guri^400^8570

No dobra i co dalej ? mam ten programik od xeno że wsytczy poprzedzić to ` tylko jak to wpisac ? wszystko po kolei czy jak ? oO sorki za tyle pytań ale dopiero zaczynam się tym interesować szczerze mówiąc 

Opublikowano

cheat eng to tylko skaner, szczerze mowiac w kwestii nostale nic tam nie zrobisz(jedynie wizualnie u ciebie) ;D

poszukaj sobie packetlogger by elektrochemie

Opublikowano

Pobrałem sobie tego Ron'a, poprosiłbym jeszcze o jakiś mini poradnik jak używać tych pakietów i to by było na tyle, wielkie dzięki za dużą pomoc ^^ 

Opublikowano

Automatycznie zrobisz to przez packetlogger by elektrochemie ustawiając delay na 15000 będzie Ci wysyłało te pakiety automatycznie co 15 sekund.

Albo nie ma kwiatków albo mi to nie działa wgl, jestem w cytadeli, wpisałem te logi dałem send i od 10 minut nic ani jednego kwiatka  xD

Ktos juz pewnie zbiera ;d
Opublikowano

Ogólnie radzę teraz przystopować z tymi kwiatkami bo dużo randomów będzie zaczynać zbierać te kwiatki więc biznes upadnie

i jeszcze na mpc jakiś pajac ( @arturbemolxD ) podał wszystkie id'ki  ( choy w to ze na elitepvpers juz dawno podali xD

a do tego gmy moga sie zainteresowac tym xD 

.

Opublikowano

­

Ogólnie radzę teraz przystopować z tymi kwiatkami bo dużo randomów będzie zaczynać zbierać te kwiatki więc biznes upadnie

i jeszcze na mpc jakiś pajac ( @arturbemolxD ) podał wszystkie id'ki  ( choy w to ze na elitepvpers juz dawno podali xD

O tyle dobrze, że mam swoje 70stacków :P

Cheat na zbieranie kwiatków na glacy polega na zbieraniu kwiatków na glacy - tylko tyle 

zbiera ci na raz 10kwiatkow pomijajac akcje wydobywania tylko od razu otrzymywania przedmiotu 

Poradniku ogólnego do tego nie ma, ale jest poradnik do packetloggera - są także podane id'ki kwiatków ale nie aktualne ( na szczęście)

Gdyby był ogólny poradnik przeznaczony tylko na kwiatki to na glacy stałoby juz 999999 mc'kow z packetloggerami i nie dość, że gmy by się pewnie obudzili i zaczeli banować to cały biznes z kwiatkami by padł bo cena zostałaby zbita do 500 golda..

Zawsze mogę aktualizować na bierząco + podać sposoby na 100kk/dzień :P

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

@szymonekeqq123

Słuchaj nie bronie Ci aktualizować na bieżąco - chociaż po długiej rozmowie z tobą wiem tyle, że tak łatwo nie udostępnisz tych sposobów 

A nawet jeśli byś udostępnił to wszyscy byśmy z zachwytem oglądali jak 3/4 nostale pl zostaje zbanowana  T_T

.

Opublikowano

Nie obrazaj kolego xD a tak btw na elite to tez byl moj post

lapcie jeszcze

demony
#guri^400^8403
#guri^400^8406
#guri^400^8402
#guri^400^8404
#guri^400^8405
Opublikowano

Osobiscie mam jeden z lepszych botow do kwiatow, zbierajac kwiatki wyskoczylo okno

GM DETECTED

A tu Anarius mnie tepnal napisal hej

Ja mu odpisalem i sie pytam co sie stalo a on ze postac mi sie pod mapa zbugowala i odbugowal troche smieszna sytuacja ale bana nie dostalem to samo kolega mial 1h potem wiec tez gm maja wylane ;)

Opublikowano

­

Osobiscie mam jeden z lepszych botow do kwiatow, zbierajac kwiatki wyskoczylo okno

GM DETECTED
A tu Anarius mnie tepnal napisal hej
Ja mu odpisalem i sie pytam co sie stalo a on ze postac mi sie pod mapa zbugowala i odbugowal troche smieszna sytuacja ale bana nie dostalem to samo kolega mial 1h potem wiec tez gm maja wylane ;)

Myślisz, że ty jedyny tak miałeś z kolegą? Bana teraz macie na 100% w ciągu tygodnia :P

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

Tylko po co zbierać te wszystkie id, skoro wystarczy hooknąć funkcje która przetwarza pakiet, który sprawia, że dostajesz info o zrespionym kwiatku (in?) i od razu po jego dostaniu automatycznie zbierać? Inna sprawa, że i tak prędzej czy później dostaniesz bana za to zbieranie kwiatków.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...