Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WH na Almadia.pl by Hani@

Hani@

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra robota a nie masz przypadkiem jakiegoś multihacka pod ten serwer tylko nie ten od siela bo go nie używam

jutro moze zrobie :P
Opublikowano

bed

Dobra robota a nie masz przypadkiem jakiegoś multihacka pod ten serwer tylko nie ten od siela bo go nie używam

jutro moze zrobie :P

e bardzo wdzięczny przyda się plotowanie lurowanie mobów ewentualnie używanie rosek  do expienia :) jakiś wykrywacz gm by nie było przypału i jak by dało rade to zrobić to wh w multihacku na przycisk włącz wyłącz coś jak w kamermodzie  oczywiście jak da rade :)

Opublikowano

przestało działać xD

dobra działa ale jak się uruchamia patcherem to kasuje w index wpis wh i trzeba na nowo dopisywać możesz zrobić obejscie na 64 bit by uruchamiało się bez patchera ?

Opublikowano

nie działa­

Nadal działa

http://screenshooter.net/101978729/klcckjf

Jeżeli spatchowales klienta - wypakuj ponownie podmieniając pliki

Tak czy tak trzeba patchować ;3

­

nie nie trzeba - odpalasz binka. ktora sie pojawia po spatchowaniu.

Mi się własnie to nie pojawia :( możesz mi ja podesłać  pobierałem z hostingu google 

Opublikowano

nie działa­

Nadal działa

­

Mi się własnie to nie pojawia :( możesz mi ja podesłać  pobierałem z hostingu google

na pw masz xD
Opublikowano

nie działa­

Nadal działa

­

na pw masz xD

zablokowany hosting pisałem ci już xD sprawdź pw moje ip nie na każdym hostingu działa niestety taki urok :(

Opublikowano

Jedynie co zostało zmienione przy udostępnionym WH z tego tematu - http://www.mpcforum.pl/topic/1485424-jak-doda%C4%87-cheaty-na-wi%C4%99kszo%C5%9B%C4%87-serwer%C3%B3wwhdmgnokmobber/#entry12582204

To rozszerzenie.

Samemu łatwo zrobić cheaty na taki serwer.

Pobieracie rooty > zmieniacie rozszerzenie z

52594A454B -> eix

4348554A -> epk

Odpalacie EterNexusa, rozpakowujecie i dodajecie według poradnika MultiHacka, potem spakować, zmienić ponownie rozszerzenie, wrzucić i gotowe!

Filozofia dodawania cheatów na niezabezpieczone serwery.

Oczywiście plus za wstawkę, bo byłoby kilka tematów o WH, ze względu na lenistwo użytkowników.

Opublikowano

To WH nie działa. Po spatchowaniu klienta wklejone do pack. Tak czy inaczej trzeba uruchomić autopatcher. Jedyna rada to Homix xD

Opublikowano

Działa. Wystarczy że odpalisz patchera a kiedy wszystko ci się pobierze zamieniasz pliki w folderze a potem klikasz "Uruchom grę" i wszystko pięknie działa.

Opublikowano

To WH nie działa. Po spatchowaniu klienta wklejone do pack. Tak czy inaczej trzeba uruchomić autopatcher. Jedyna rada to Homix xD

Wszystko ładnie działa...Trzeba mieć binke :D

­

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

ktoś poda mi binke ? bo za ch*ja nie moge nigdzie znaleźć

ktoś poda mi binke ?

pw + skan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...