Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na polygonie jest łatwiej wypłacić skina ponieważ gra tam o wiele mniej osób, a co do zaufania to raczej tak, grałem tam kilka razy i nie spotkałem się z oszustwem.

Legenda
Opublikowano

Mam tam 10,000$++ przebetowane i stronka działa + idealnie zgrywa się z botem do obstawek, więc wychodzisz na całe dnie i bez obaw liczysz profity ;)

http://i.imgur.com/lyWA6G5.png

Wtf Skad ty tyle coinsow ?

Ile to jest na $ ?

Podaj ten skrypcik

Tutaj masz, że do dyspozycji masz do wypłacenie te 10mln coinsów (10,000$), bot w 3 miesiące zarobił dla mnie na serwerze VPS dokładnie 21,500$. Dziś mam taką wyjebkę, że auto sobie sprawiłem, 5 komputerów + monitorków i niedługo mam zamiar odpalić na kolejne 3 miechy xD

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Ok dzieki za odpowiedz mam jeszcze jedno pytanie wiecie dlaczego mnie nie laczy z csgodouble , ani z żadną ruletką ? ciagle pisze connection lost itp , na laptopie sprawdzalem i normalnie dziala...

Wpłacać , wyplacac moge normalnie tylko ze nie moge grac bo wyskakuje te ''connection lost''

Opublikowano

Mam tam 10,000$++ przebetowane i stronka działa + idealnie zgrywa się z botem do obstawek, więc wychodzisz na całe dnie i bez obaw liczysz profity ;)

http://i.imgur.com/lyWA6G5.png

Wtf Skad ty tyle coinsow ?

Ile to jest na $ ?

Podaj ten skrypcik

Tutaj masz, że do dyspozycji masz do wypłacenie te 10mln coinsów (10,000$), bot w 3 miesiące zarobił dla mnie na serwerze VPS dokładnie 21,500$. Dziś mam taką wyjebkę, że auto sobie sprawiłem, 5 komputerów + monitorków i niedługo mam zamiar odpalić na kolejne 3 miechy xD

Link do skrypta,bota? ^^

Opublikowano

Ja mam 90domow 2 rodzinnych 120 rowerow i mam dziewczyne a no tak to tylko mazenia. Jak tam u gory ktos wypisywal co by chcial.

A co do strony to jest wyplacalna i zaufana ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...