Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MiniTale

Tjes2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Następne planowane zmiany:

- wgranie całej bazy danych od nowa (wkradł się błąd),

- optymalizacja serwera,

Jutro jeszcze spróbuję postawić serwer na NoIP

Opublikowano

Dzisiaj i jutro serwer nie będzie otwarty (wgrywanie bazy danych od nowa, próba postawienia na NoIP i parę innych spraw)

Opublikowano

Serwer zamknięty będzie do 10.06.2016. Informacje o dodanych/zmienionych/usuniętych/przeniesionych NPC/mobów/itemów/map/portali/cen, a także o przejściu na NoIP itp. będą podawane w tym temacie. Pojawi się m.in. strona z rejestracją i downloadem launchera.

Chciałbym podziękować @szymonekeqq123 i @Chuligan222 za możliwość skorzystania z ich usług graficznych

Opublikowano

Serwer zamknięty będzie do 10.06.2016. Informacje o dodanych/zmienionych/usuniętych/przeniesionych NPC/mobów/itemów/map/portali/cen, a także o przejściu na NoIP itp. będą podawane w tym temacie. Pojawi się m.in. strona z rejestracją i downloadem launchera.

Chciałbym podziękować @szymonekeqq123 i @Chuligan222 za możliwość skorzystania z ich usług graficznych

Witam, a poszukujecie może kogoś do administracji? jeśli tak PW :).

Poza tym na pewno wbije.

­

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Opublikowano

­Miałem napisać opinie więc piszę

Admin cały czas liczył na wywalenie serwera ;(

SP itd itd Taniocha (idealne do feków na allegro :yay: )

Ogólnie serwer spoko ocena to 9.5/10 za tego admina no, jak tak ten Tjes może xD

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

Mam nadzieje że po wyjściu wszystko... WSZYSTKO się zmieni.

Póki co działa tylko NV, Wszystko można kupić u handlarza za gównianą sumkę. Exp leci jak ślinka Trynkiewiczowi na widok dzieci... Serwer wywala co 5 minut.

Póki co:

GÓWNO

Co będzie:

Mam nadzieje że porządny prywatny serwer, widać że Tejs przykłada się w miarę do tego co robi i chcę wierzyć że tego nie spieprzy a teraz jest tak łatwo tylko po to żeby zareklamować i potestować serwer. :)

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Co do serwera - nie oszukujmy się..

Server wyjebuje tak jak to leo wspomniał co kilka minut 

Niczego nie ma po za handlarzami paroma złośnikami i systemem sp - ulepszania sp - i ulepszania itemów

To co tjes może zrobić to po prostu postawić server -zmienić paru handlarzy i zmienić exp 

zbyt dużo nie oczekiwałbym od tego servera bo to jest gotowiec 

- co najwyzej spedzenie czasu w jakimś towarzystwie 

Wszystko zależy od update'ów opennosa 

.

Opublikowano

Chciałbym podziękować wszystkim, którzy zagrali na serwerze! Jednak ostatecznie zamykam go (każdy z was może założyć taki w 10min, a powodów czemu zamknąłem jest wiele). Polecam użytkowników @szymonekeqq123 i @ChuIigan222 - znają się na tworzeniu wszelakich prac graficznych ; )! Pragnę też życzyć udanego startu, sukcesów no i powodzenia w tworzeniu prywatnych serwerów użytkownikom:

- @Kyosha i @Kubaman ,

- @Xeno.

- @NeVars16 ,

- projektowi Nostale4DE

Dzięki za uwagę i życzę miłego dnia : )! Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...