Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do Zamknięcia!

Administracja zadecydowała wyłączyć serwer z powodu braku czasu oraz problemów z serwerem.

Ja tylko reklamowałem, podobno ma wyjść jakiś serwer hurtworld od nich (nie wiem za ile).

Opublikowano

Nie polecam, ilość błędów wywalanych przez terminal przechodzi ludzkie wyobrażenie.

Zróbcie po prostu samą paczkę z modami do pobrania bez launchera, bo ten działa tragicznie. Debian płacze.

signature.png

Opublikowano

@up Launcher jest zrobiony pod Windowsa.

Paczka modów alternatywna będzie zaraz dostępna.

Link Poprawiony

Opublikowano

Ile graczy średnio gra w godzinach szczytu?

Serwer wygląda zaje**ście, tylko obawiam się małą liczbą graczy.

Opublikowano

Ogólnie bardzo miły serwer, ale między 23, a 00 serwer został zresetowany i przez to straciłem zawartość plecaka i enchant na rzeczach... plus nazwy zmieniły się na "\*"

@Edit

Miło byłoby jakbyście włączyli funkcje, że można samemu zrobić teleport do tf, bo z tego co wiem żeby zabijać bossy po kolei potrzebne są osiągnięcia żeby zniszczyć chociażby tą "twierdze".

1384358313-U695412.png

Opublikowano

Mam problem chcemy pograc z bratem ale mamy to samo ip i mozna tylko jedno /register zrobic trzeba dodac chyba recznie jego postac nick bobek

# Czemu serwer off 

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

@up dość mało ponieważ przez długi czas serwer nie miał reklamy (0k roku bez reklamy stał) więc o to, że padnie nie bał bym się.

Opublikowano

@up dość mało ponieważ przez długi czas serwer nie miał reklamy (0k roku bez reklamy stał) więc o to, że padnie nie bał bym się.

Ja bym się bał o graczy, wszedłem na serwer po jakiś 2 latach, dobra gram normalnie, a zaraz co? Lagi, płynę łódką i nagle coś mnie bije, wpisałem na szybko sethome. Gdy teleportowałem się to mnie biło coś i wyrzucało do góry, i to prawdopodobnie było przez nagrobek, ale jak zniszczyłem go nadal tak było.... Administracja aktywna 24/7... Naprawcie błędy, bądźcie aktywniejszy bo z tego serwera nic nie będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...