Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ból oczu od okularów przeciwsłonecznych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co może być przyczyną bólu oczu od używania okularów przeciwsłonecznych?

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Jak są badziewne to mają c*****e filtry 

Posiadają Filtr UV-400 kategorii  3.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Opublikowano

Jak są badziewne to mają c*****e filtry 

Posiadają Filtr UV-400 kategorii  3.

Mam takie z HOUSE to też trochę bolą oczy. 

Deus vult

Opublikowano

Okulista poda ci diagnozę a nie zbieranina pseudolekarzy na forum 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Jestem pewien, ze na tym forum sa jacys uzytkownicy, ktory sa lekarzami, prawnikami, psychologami, chemikami itd.

Opublikowano

Jak nie masz nic wnoszącego do treści tematu to się nie udzielaj. Pytałem o przyczynę, a nie do kogo mam się udać.

Opublikowano

Jak nie masz nic wnoszącego do treści tematu to się nie udzielaj. Pytałem o przyczynę, a nie do kogo mam się udać.

Przyczyna sa twoje oczy lub c*****e okulary. 

Opublikowano

On nigdy niema, nawet jak pisze o tobie dobrze to znaczy że po prostu jedzie po tobie jak po świeżym asfalcie.

A patrzyłeś się na słońce czy coś? :D

Słuchaj jeśli występuja takie problemy to jednak idź do tego okulisty i przez jakiś czas nie noś okularów... Może być tak że masz problem z nawilżaniem oczu pod wpływem oksów przez co te się wysuszają.

Doje**ł jak sosna w dzika...

Opublikowano

To do kogo się udasz po poradę i diagnozę ? Do dzieci na forum które nie mają pojęcia o medycynie tylko o grach ?

Qwa, zacznij myśleć człowieku i rozumować logicznie bo ci gały zaczną puchnąć od szpanerskich okularów bo są do dupy, a filtry w nich to tylko nalepki na okularach. 

Jak komuś ciężko pojąć że źle dobrał sobie okulary przeciwsłoneczne czy kupił byle badziew  to niech zlewa to i ma w dupie wizytę u okulisty, zwykły optyk wystarczy nawet by podać diagnozę czy to wina okularów czy oka. 

Sam noszę okulary zwykłe bo nie mogę nosić okularów z fotochromem czy nawet zwykłych przeciwsłonecznych z powodu jakiejś tam wady oka.

Zbyt szeroko otwiera się wtedy tęczówka  przy przyciemnieniu drażniąc  siatkówkę. Przy okazji przesilane są mięśnie oka i oko szybko się męczy nie mając wystarczającej ilości światła. 

Kilka setek za  okulary poszło się j**** bo w nich chodzić nie mogę ale to chyba lepsze niż łazić ze ślipiami ciągle podpuchniętymi i piekącymi z przemęczenia. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...