Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wygląda cheatowanie w poszczególnych częściach CoDa?

adi8pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć, krótkie pytanie - która z nowszych części coda nie została (online) zniszczona przez cheaterów? ostatnio to dawno grałem w mw3 ale przestałem ze wzgledu na cheaterów a samą serię uwielbiam, więc liczę że coś sie zmieniło :)

76561198018588473.png
Opublikowano

Szczerze to każda część jest zniszczona a najbardziej MW3. Zainstaluj sobie MW2 nie dość że dobra gra to i cheaterów już mało bo gierka powolutku umiera.Myślę że jeszcze sobie pograsz w BO3 tylko tam jest więcej ludzi i większa szansa na cheatera ale jest fun z rozgrywki

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Jak napisali w kazdej czesci sa cheaterzy ale wszystko ma wlasny czas i kazda czesc umiera powoli (nadluzej umiera cod4 czyli MW gdzie od ch*ja jest frajerow z Roccat.exe) najlepiej grac na tych nowych zaczynajać od bo3 bo tam jest wieksze ryzyko na wykrycie danego cheata ... i dodatkowo sporo ludzi gra i te czesci troche kosztuja ....

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...