Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chciałem dowiedzieć się jakie są różnice pomiędzy wszystkimi botami do silka. Szukałem po internecie porównania które sprowadza się do prostego Sbot najlepszy SroKing gówno. Itd. Ale chciałbym się dowiedzieć nieco o tym isrobocie, turob i reszcie. Do tego pory tylko z agbotem bociłem przez długi czas. Chciałbym jednak go zmienić, na coś co "działa" a nie wywala się co 20min.

Czy pomożecie mi ugruntować wiedze nt. botów, który jest darmowy a który jest płatny. Jakie różnice są między nimi.

Oczywiście większość z was powie że sbot jest najlepszy bo jest szybki i mozna mieć na 2 kompach po 15 kont czyli 30botów... albo że ma clientless ;-) }

Dzięki z góry za pomoc

Opublikowano

@up

tak bo sbot to najszybszy bot :P

wiadomo ze platny i to wszystko co o nim napisales to same +.

Inne boty hmm.. sroking tez platny, nie ma takich dodatkowych bajerow jak sbot ale nawalaja dosc podobnie.

Oczywiscie takie darmowki jak agbot to chyba sam wiesz :) ale lepiej to niz nic.

Najglowniejsza roznica miedzy botami jest szybkosc i tylko o nia chodzi, a takze o latwa obsluge :)

sygna1o.jpg

Opublikowano

Aha, Bo zastanawiałem się nad sbotem ale tak czy siak chyba skuszę się Srokinga bo założyć konto nie ma problemu i doładowanie (choć droższe). Ale nie muszę kombinować żeby załatwiać dostęp do konta na sbocie.

a jak wygląda sprawa z Isrobotem Tut itp?

A jaki bot ma możliwość postawienia postaci rezera? tak że stawiam go obok spotu i rezuje ludzisków?

Opublikowano

Aha, Bo zastanawiałem się nad sbotem ale tak czy siak chyba skuszę się Srokinga bo założyć konto nie ma problemu i doładowanie (choć droższe). Ale nie muszę kombinować żeby załatwiać dostęp do konta na sbocie.

a jak wygląda sprawa z Isrobotem Tut itp?

A jaki bot ma możliwość postawienia postaci rezera? tak że stawiam go obok spotu i rezuje ludzisków?

Zawsze możesz współdzielić konto na sbocie z kimś innym i płacicie 50/50.

Więcej w tym temacie: http://www.mpcforum.pl/topic/39910-konta-sbot/

Konfiguracja Sbota (tu zobaczysz jego opcje itp.) : http://www.mpcforum.pl/topic/64675-tut-sbot/

Co do isrobota to już przeżytek, o wiele lepiej korzystać z sbota. ;)

Pozdrawiam,

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

ja również... jest fajny, ale zobaczymy we wtorek czy po 8 godzinach botowania przez 3 dni (łącznie ofc.) zbanują mi konto....

mam nadzieję, że nie.

IMO Ibot to naprawdę dobry bot.

Opublikowano

Dla mnie ibot to jest jak darmowa wersja sbota ;) Wystarczy dobrze skonfigurowac i lata ze szok ;)