Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiś pomysł na ugranie Zombie Survival ?

RobertBurneika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Próbuje już 50 raz i nie mogę przejść Trudnego poziomu ;v na 9 poziomie sie ostatnio zarąbaliśmy z ekipką, to co na piekielnym musi byc...

x4 Aimboty musza byc czy co ?

Opublikowano

Nie ma sprawdzonego sposobu. Musisz mieć odpowiednią drużynę oraz sam grać na bardzo dobrym poziomie.

Jest sprawdzony sposób. Ludzie na piekelnym się po prostu zmawiają, kupują szybkiego respa, RPG, glany mobilności  i wystarczy grać zespołowo. To tyle, ja jakoś za 2 razem przeszedłem hard bez zmówienia, z randomowym zespołem.

­

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Opublikowano

Jest sprawdzony sposób. Ludzie na piekelnym się po prostu zmawiają, kupują szybkiego respa, RPG, glany mobilności  i wystarczy grać zespołowo. To tyle, ja jakoś za 2 razem przeszedłem hard bez zmówienia, z randomowym zespołem.

Mimo wszystko raz może się udać, a dwa nie, więc nie ma sposobu. Schematycznego planu również nie ma. Tak naprawdę pierdoła może zadecydować o losie rozgrywki.

Opublikowano

Mimo wszystko raz może się udać, a dwa nie, więc nie ma sposobu. Schematycznego planu również nie ma. Tak naprawdę pierdoła może zadecydować o losie rozgrywki.

Ale i tak RPG lub szybsze odrodzenie na pewno wspomagają rozgrywkę. Więc to ma jakieś tam znaczenie

­

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Opublikowano

Nie ma sprawdzonego sposobu. Musisz mieć odpowiednią drużynę oraz sam grać na bardzo dobrym poziomie.

Wlasnie , ze jest i opisalem go , a nawet dalem video w dziale poradniki , ale jakos ciezko komus sie skapowac i to obejrzec do ku... nedzy!

Nie musza kupywac jak maja z eventow co byly.

Idzie przejsc nawet 10 razy pod rzad jezeli nie trafi sie bug.

Taka runda piekielnego trwa ponad godzine trudne podobnie.

i idzie przejsc 9 latwo :) 2 blokuje schody jeden z rpg wali w te zablokowane , a czwarty biega w kolo strefy gdzie laduje smiglowiec.

Opublikowano

Wlasnie , ze jest i opisalem go , a nawet dalem video w dziale poradniki , ale jakos ciezko komus sie skapowac i to obejrzec do ku... nedzy!

Spokojnie, poradnik widziałem, dawno. Ja mimo wszystko nadal pozostaję przy swojej teorii.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

easy game. Musisz dobrać odpowiedni team, taki który wie do czego służy mózg. 

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja 2 razy wygralem piekielny poziom mam juz łom na stale i 2 sprey na stale trudny poziom mozna przejsc bez taktyki bo jet bardzo  łatwy ale piekielny

musowo miec dobry team zgranie i postepowac wedlug taktyki  w piekielnym jest 5000 pieniedzy na bron ale nie nalezy wydawac jej na pistolety i bronie

tylko grac caly czas łomem a pod koniec kupic za te pieniadze granat smoke za 2000 wtedy wszystkie zombi do niego leca przydaje sie w sytuacji kiedy

przegrana jest pewna gdy wzywamy Helikopter wtedy nie ma tych hudych zombi tylko masowo atakuja same grub nalezy biegac i uciekac i uzyc 1 granatu za 2000 smoke , a po doleceniu na miejsce w drozynie przyda sie doswiadczony biegacz , ktory bedzie biegal w koło do konca gry , a reszta teamu

musi strzelac Rpg7 w 4 wielkich bos  , Ja za pierwszym razem kiedy to wygralem nie dostalem łoma na stale bo koles z teamu kupil 1 pistolet

ale za drugim razem udalo sie bez niego zabilem wtedy 3 z 4 wielkich bos ale wygrana zawdzinczamy bigaczowi ktory dobrze biegal

dodam jeszcze ze nie ma co liczyc na graczy z aim i hackami bo oni sa nobami i na 100 % kupia bron ze nawet gdy bys wygral piekiely ale watpie to i tak nie dostaniesz łoma na stale

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...