Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedawanie rzeczy przy plaży - pomysły

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym prosić was o ciekawe pomysły dotyczące sprzedawania przeróżnych rzeczy blisko plaży. Mianowicie mam wydzierżawione miejsce przy promenadzie i chciałbym jak największy zysk z tego uzyskać, od czerwca do sierpnia. Jakie rzeczy mają największy popyt oprócz wiaderek parawanów materacy itp. Kupujący to głównie przejezdni udający się na plażę z dziećmi ale w dużej mierze,i również  się niemieckie dziadki :D

Opublikowano

Jedzenie odpada ze względu na czas i dysponowane pieniądze.. Maszyny kosztują sporo a do tego trzeba załatwić sanepid i wiele innych rzeczy

Opublikowano

Zimna cola, zimne piwo, tylko lodówkę musisz sobie załatwić :P

Opublikowano

Zimne napoje to dobry pomysl, za nie drogie pieniadze mozesz kupic uzywana lodoweczke.

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

Chciałbym prosić was o ciekawe pomysły dotyczące sprzedawania przeróżnych rzeczy blisko plaży. Mianowicie mam wydzierżawione miejsce przy promenadzie i chciałbym jak największy zysk z tego uzyskać, od czerwca do sierpnia. Jakie rzeczy mają największy popyt oprócz wiaderek parawanów materacy itp. Kupujący to głównie przejezdni udający się na plażę z dziećmi ale w dużej mierze,i również  się niemieckie dziadki :D

A ja proponuje okulary. Na allegro widziałem po ~10 zł dosyć dobrej jakości, a na plaży można sprzedawać po ~20 zł. Oczywiście można też coś z chin zamówić.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

"Takie rzeczy mają największy popyt oprócz wiaderek parawanów materacy"  "przejezdni udający się na plażę z dziećmi ale w dużej mierze,i również  się niemieckie dziadki"

Takie osoby właśnie najczęściej kupują materace, duperele dla dzieci (zabawki jakieś do piasku) parawany różne, ręczniki itp.

A piwo przy plaży... nie jest zły pomysł, ale chyba nie można pić alkoholu na plaży? Ja osobiście, gdy idę na plaże najczęściej kupuje lody (na wakacjach to zawsze) czasem też jakiegoś hot-doga/kukurydze (często stoją przy plażach) i z tego właśnie jest zysk.. 

Powinieneś sprzedawać jakieś zabawki do piasku dla dzieci, materace ręczniki a na boku jeszcze jakiś stojak z okularkami przeciwsłonecznymi (tak jak up, zamawiasz po 10, sprzedajesz po 20 - sam raz kupiłem takie okularki za 35zł i byłem zadowolony, mimo, że jakieś chińskie, nawet miały mocny filtr i wyglądem były identyczne jak oryginalne)

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Pytanie z prostą odpowiedzią. Cos zimnego, najlepiej lody, schłodzone napoje, kremy do opalania, ewentualnie jakieś dmuchane piłki plażowe.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Idź po torby do Lidla i sprzedawaj je przy tym pasażu. Polecam też kupić jakiegoś napakowanego ochroniarza bo ludzie będą się o nie zabijać :D

Q8eOMob.png

Opublikowano

Plażowe artykuły są pewniakiem dlatego o nie nie pytam :)
Napoje odpadają z tej racji, że musiałbym mieć sanepid co jest małym problemem, ale większym jest przejście z ryczałtu na vat, zbyt wielkie koszta..+ na alkohol potrzebna jest koncesja, której przy plaży urząd mi nie przydzieli, no niestety.

Okulary, nawet nie pomyślałem - dziękuje.

Na ten moment mam nawiązaną współpracę z pewną panią od własnoręcznych torebek z filców z wzorkami, więc liczę że niemcy kupią.. Również z pewną hurtownią od bransoletek z jakichś koralików się ugadałem no i na razie te artykuły plażowe.. Początkowa kwota na towar nie jest zbyt ogromna, bo zaledwie 3 tysiące żeby nie przesadzić.

Gdyby ktoś miał jakieś ciekawe pomysły co sam by z chęcią kupił przy takim stoisku to chętnie wysłucham :) (narkotyki odpadają :v)

Opublikowano

Jak są Niemcy to jakiś suweniry z regionu. Jakieś muszelki, statki w butelce, okulary przeciwsłoneczne, takie duperelki. Jeśli będą Niemcy wypadałoby znać nieco języka.

Opublikowano

To co koledzy wyżej, dorzucaj skina za 1$ to będziesz miał taki profit z gimbusów, że mercedeska sobie kupisz. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...