Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozwój postaci na 25 poziomie

MultiGTAMISSION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry. Z góry zaznaczam, że nie korzystam z IS.

Mam postać na poziomie 25, Zbrojka, miecz, tarcza, hełm na +6, by zapewnić dużo defa. INT 77, Czarowane M1, Czarowana Zbroja 6. Jak mogę rozwinąć postać, skoro nie daję rady na jednej grupce małych orków? W m2 jakoś daję radę, jednak niekiedy padnę. Bota używam tylko do przywoływania potworów. Jest to przydatne, jako, że w normalnej grze raczej bez kupna nie da rady jej zdobyć.

Jakieś rady? Mam 500.000 Yang, wykonuję polowania oraz mam kilka zaległych biologów, ale to chyba najmniejszy problem.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Wbij 30vll - kup FMS ze średnimi na +

na 26/34 jest armor - radze kupic tego na 34 (wbic tam PZ) i starczy na długo. 

kup helm na 21 +9 

Wtedy mozesz probowac bic orki.

Ogolnie jesteś biedny ^^. Zarob albo kup yangi. 

I nie olewaj biologa, nigdy xD

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Wbij 30vll - kup FMS ze średnimi na +

na 26/34 jest armor - radze kupic tego na 34 (wbic tam PZ) i starczy na długo. 

kup helm na 21 +9 

Wtedy mozesz probowac bic orki.

Ogolnie jesteś biedny ^^. Zarob albo kup yangi. 

I nie olewaj biologa, nigdy xD

Skąd tylko wezmę Yang? Nie inwestuję w gry. Biolog oprócz broni nic nie daje. Mam kolczyki jeszcze na 8 poziom +3, nie ulepszam ze względu na brak zwojów błogosławieństwa.

Opublikowano

Wbij 30lv i staraj się systematycznie oddawać zęby orka (misje u biologa od 30lvla są niesamowicie ważne) oraz czytaj książki umiejętności. Według mnie jedyny zarobek dla ciebie to bicie metinów w m2 - na modzie będziesz miał prościej bo możesz je szukać na SH i wykrywaczu. Na start zbieraj na biżuterie i butki 1k życia oraz dobry miecz pełni księżyca. Nie ulepszaj tych kolców na 8lv bo nie posiadają żadnego dobrego bonusu. Jak grasz na diumarze to mogę ci dać coś na start :D.

Opublikowano

Wbijasz 35 w m2 choćby na metkach, konia codziennie szkolisz do boja i potem już z górki. Skoro używasz moda to odłamki od 30 nie powinny stanowić problemu, a na tym idzie sporo zarobić :D Postacie do 20 możesz expić i miksować zbrojkę czy to jakiegoś fmsa jak zdobędziesz xD Niestety początek jest dosyć trudny zwłaszcza gdy zaczynamy od zera, ale jak już zdobędziesz fmsa powinno iść latwiej. A no i polecam strach zamiast zbrojki :P

Opublikowano

Wbijasz 35 w m2 choćby na metkach, konia codziennie szkolisz do boja i potem już z górki. Skoro używasz moda to odłamki od 30 nie powinny stanowić problemu, a na tym idzie sporo zarobić :D Postacie do 20 możesz expić i miksować zbrojkę czy to jakiegoś fmsa jak zdobędziesz xD Niestety początek jest dosyć trudny zwłaszcza gdy zaczynamy od zera, ale jak już zdobędziesz fmsa powinno iść latwiej. A no i polecam strach zamiast zbrojki :P

@wasylxdd Co daje strach? Gram na Etolinie, znalazłem tam postać z poziomem 24 to wbiłem jej 25. Robię polowania, bo to daje dużo Yang.

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Polecam ci dobić 30 lv, przy okazji zabijaj metki w m2 staraj się systematycznie robić konia a ku wartościowe które dropniesz z metinów sprzedawaj tak żeby dozbierać sb na FMS jakiegoś +6 z sr 15+. Wtedy dobijesz sobie 35 zrobisz bojowca i na metinach zarobisz sobie na fms +9 z takimi już fajnymi sr. W między czasie oddawaj biologa exp postacie do 20lv (na zmianki) pokupuj eq z PZ i jakoś sobie poradzisz tylko musisz mieć chęci :D

Opublikowano

Polecam ci dobić 30 lv, przy okazji zabijaj metki w m2 staraj się systematycznie robić konia a ku wartościowe które dropniesz z metinów sprzedawaj tak żeby dozbierać sb na FMS jakiegoś +6 z sr 15+. Wtedy dobijesz sobie 35 zrobisz bojowca i na metinach zarobisz sobie na fms +9 z takimi już fajnymi sr. W między czasie oddawaj biologa exp postacie do 20lv (na zmianki) pokupuj eq z PZ i jakoś sobie poradzisz tylko musisz mieć chęci :D

@1361622928-U485574.pngNazyhak, chęci to ja mam, gorzej z czasem. Maksymalnie godzina wieczorem? Aktualnie programuję i nie mam czasu na przyjemności.

Ze zmiankami to dobry plan, ale to trzeba byłoby mieć postać minimum 40 poziom z koniem, by szybko wyexpić.

Opublikowano

Godzina dziennie to rzeczywiście mało czasu. Ale i tak ci polecam zrobić tak jak napisałem metki w m2 ewentualnie ulepszacze z m2 (kawałki klejnotu) mozesz spróbować dropić i sprzedawać ale przede wszystkim zebrać kase na fms, zrobić np zbrojke +6 na 26.34lv i do niej bony wbić żeby był PZ. Jest też inny sposób kupic yangi 100kk za to zrobisz drobne zakupy eq z pz fms jakis tani i zbroja i wtedy to już tylko do przodu

Opublikowano

@MultiGTAMISSION

Zmniejsza zadawane obrażenia przez moby. Zbrojka i tak jakiejś powalającej ilości defa nie daje, a strach sporo da, zwłaszcza po wbiciu na M :)

Na razie mam tak 160+ defa z tymi zbrojkami. Ciekaw jestem, czy dam radę na orkach z tym skillem.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...