Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blokady kont na serwerze iMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak,na serwerze iMetin można dostać,bana,warna na forum,team-speak za nic.

Ale teraz to administratorzy,tego owego serwera,przegieli.

Straciłem na ten serwer około roku mojego cennego czasu.

Wzamian dostałem bana na "działanie na szkodę serwera"

dowód,bana: http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/no4_XDlfQzml97SXsPcaM2x2GfXmor

Czy administrator o nazwie "Fifolski" może mi dać dowód,na każdą osobę,co ona zrobiła?

Ja na przykład nic do nikogo nie napisałem od 2 miesięcy,a dostałem blokadę "stałą konta"

Dowiedziałem się,że serwer iMetin chcę zrobić,nowy projekt!

Stanowczo odradzam,zaczynania gry,na tym serwerze!

Użytkownik dostaję bana,za nic a administrator nawet nie jest w stanie odpisać,dlaczego jest taki powód pomijając,że dowodu,na niego żadnego nie ma.

Czuję się urażony i jestem zły na siebie,że straciłem tyle czasu,na takie osoby jak Wy.

Czy według użytkowników mpc forum,to są poważne osoby,do prowadzenia,jakiego kolwiek serwera metina?

Opublikowano

Witam,  również dostałem bana na tym serwerze powód?, nie mogli nawet odpowiedzieć.. Oczywiście odradzam grać na tym serwerze bo to nie wypał.. Jeżeli zaczniecie udowadniać prawdę dostaniecie bana.

Opublikowano

Hej, wbijam np. na teamspeak`a imetinowskiego zarzartowałem sobię troszkę i już ci bana na 1 tydzień dają no co to wg za administracja ja się pytam? Jeśli ktoś planuje tam grać to radził bym nawet nie zabierać się, za tworzenie konta na tym "i gównie" iż przez niektóre rzeczy o, których dowiecie się niedługo przekonacie się, że nie warto Pozdrawiam :) 

Opublikowano

Robią,co chcą,ale udostępniać będę wszędzie,prawdę o tym serwerze.

Użytkownicy grający,są zablokowali i nie poznają powodu,blokady.

Może wymyśli "osoba zajmująca się serwerem jakiś",ale do tego poprosimy dowód.

Również,niedługo będę też prosił i z wrócenie pieniędzy,bo mojego czasu już nie odzyskam,ale coś tu jest nie halo,jeżeli mam odejść stamtąd z takim powodem.

To jest najgorszy serwer i prezentacji tego szmelca nie powinno być na tak prestiżowym forum jak mpc.

Opublikowano

Na imetku zaczynałem grę 5 lat temu, strasznie żałuję, że zalogowałem się na tym serwerze!, szkoda było mojego cennego czasu poświęcać na ten serwer..

Imetin ----> Najgorszy serwer na jakim grałem!, nie polecam.

Opublikowano

iMetin jest spoko, a wy spinacie się bo bany dostaliście, imetin najlepszy serwer na jakim grałem 3 lata temu, teraz ma 5 lat i nadal nie zamknięty ;) 

Opublikowano

Jest to Jego serwer i ma on prawo w kazdej chwili zablokowac dana osobe jesli ma do tego podstawy i nie musi nic nikomu udowadniac / pokazywac czy tez prowadzic z kimkolwiek dyskusje - tak dla sprostowania. 

Opublikowano

Smutek smutek smuteczek smutenio

Dostałeś bana to dostałeś słusznie, a ze nie potrafisz się z tym pogodzić to tylko wskazuje na poziom Twojej inteligencji i podejściu do gier.

Wyjdź na dwór, całkiem fajna grafika i fabuła. Polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...