Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Rayen2.pl - Rework

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

licznik nie jest kręcony ? wow wow ? #Pieseł co ty na to ?

Dokładnie jak dobrze pamiętam licznik pokazywał 1,8 - 2k online, a w m1 sklepów było tyle co na serwerach z 500 online :v

Dobrze wiemy, że i tak skończy jak 10 Twoich wcześniejszych serwerów :)

Bo to nie był licznik sklepów  :O Tylko graczy którzy mogli być na mapach :) Nie każdy stoi w m1 bez większego sensu  o.O

No tak zapomniałem, że w tych czasach gracze chowają się w m2. 

Nie polecam, serwer zostanie olany jak wcześniejsze projekty cyca. 

A co mają stać w m1 ?  -.- ja wbijam na serwer żeby expić i robić eq a nie stać w m1  :lenny:

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokładnie jak dobrze pamiętam licznik pokazywał 1,8 - 2k online, a w m1 sklepów było tyle co na serwerach z 500 online :v

Bo to nie był licznik sklepów  :O Tylko graczy którzy mogli być na mapach :) Nie każdy stoi w m1 bez większego sensu  o.O

No tak zapomniałem, że w tych czasach gracze chowają się w m2. 

Nie polecam, serwer zostanie olany jak wcześniejsze projekty cyca. 

Cyca to ty szanuj...

Zagram jak na poprzedniej odsłonie serwer był najlepszy.

Bez nazwy-1.png

Opublikowano

Te serwery co wychodzą teraz przed wakacjami to po prostu kpina jakaś.

Czysty skok na hajs, zarobią coś na starcie to o serwerze już zapomną, nie polecam.

Opublikowano

kolejny xxx hard, sorry nie zgram przejadłem się  :v

To nie jest jakiś tam zwykły hard ;) Ale jak uważasz ja osobiście polecam  :yay:  :lenny:

Opublikowano

siema cycu ;)

@topic polecam bo Cycu, a serwer jak dla mnie w miaare ciekawy, lecz brakuje mi tu czegoś ;c

Mi również.

Grałem na wcześniejszej edycji i grało się mega z*********e ! Dawno nie czułem takiego klimatu serwera jak tutaj. Nie zagram na tej edycji, zobaczy się. Polecam.

Opublikowano

Przecież to jest kopiuj wklej 200%. To jakiś żart? Nic nie zmieniliście nawet słowa wstępu takie same. To żart tak?

Po co zmieniać to co dobre ?! I dodali sklepy offilne :)

Dobre? Chyba c*****e to po pierwsze.

Jeżeli nie chce wam się tego zmieniać to już widzę jak będziecie banować boty. Z resztą na s1 można było zobaczyć administracje w akcji. Boty po 12h stały na pierwszych psach a administracja spała. 

Nie polecam odgrzewane i prezka ani jedno słowo nie zmienione. 

@1361622928-U485574.pngHateD wygrałeś

a176840433_wiem_co_to_spalony.jpg

Opublikowano

No było tak, licznik nie był podkręcony. Tylko, że jak "poprosili" ZAHON'a, by zablokował MH to nagle z tych 2k zrobiło się 900 online xD Jak ta administracja nic nie robiła, botów było tyle, że wystarczyło przejść się po m1, pobanować i tyle. Przynajmniej byłoby miejsce na następne, bo serio, brakowało spotów m1...

tenor.gif

Opublikowano

No było tak, licznik nie był podkręcony. Tylko, że jak "poprosili" ZAHON'a, by zablokował MH to nagle z tych 2k zrobiło się 900 online xD Jak ta administracja nic nie robiła, botów było tyle, że wystarczyło przejść się po m1, pobanować i tyle. Przynajmniej byłoby miejsce na następne, bo serio, brakowało spotów m1...

Co do tego,że nie było miejsca na stawianie botów się zgadzam :D

­

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

Przecież to jest kopiuj wklej 200%. To jakiś żart? Nic nie zmieniliście nawet słowa wstępu takie same. To żart tak?

Jeżeli nie chce wam się tego zmieniać to już widzę jak będziecie banować boty. Z resztą na s1 można było zobaczyć administracje w akcji. Boty po 12h stały na pierwszych psach a administracja spała. 

No tu nie ma co zmieniać bo wszystko było i jest jak należy -.- Co do botów administracja pisała że teraz nie pozwoli żeby coś takiego się powtórzyło :lenny:  

Opublikowano

Szaman znowu bedzie zbugowane hity miał na koniu ? :D
Oczywiscie zawitam, tak samo jak na poprzedniej odsłonie :D

#Fleasher :D

Opublikowano

@Homan a czy ktoś każe wpłacać pieniądze ? nie jak ktoś nie chce to nie załaduje w item shop a jak ktoś chce to zrobi.

Bez nazwy-1.png

Opublikowano

A u kogo macie wykupioną reklamę na yt?

Jezeli ambrozjak dalej w teamie to nie polecam  ;) Serwer po 100 lvl nudny i nie ma co robić.

Tak dalej w teamie.

Opublikowano

Nie polecam tego serwera, będzie pewnie jak na poprzedniej odsłonie . Zero zainteresowania, 1500 botów i wiele więcej tego typu crapu . 

PS. Który to już start ?  ^^

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

No tu nie ma co zmieniać bo wszystko było i jest jak należy -.- Co do botów administracja pisała że teraz nie pozwoli żeby coś takiego się powtórzyło :lenny:  

K***a mogliscie odswiezyc chociaż graficznie albo postarać się o w ogóle inną prezke. W dupie mam co było ważne co teraz jest a teraz jest gówno i kotlet odgrzewany

Nie polecam serwera. Miesiąc wam daje lackzi ;)

Jeszcze ambrozjak w teamie? GG.

Opublikowano

Serwer był bomba, tylko szkoda że administracja olała, mam nadzieję, że teraz nie popełnicie tego błędu :) 

Opublikowano

K***a mogliscie odswiezyc chociaż graficznie albo postarać się o w ogóle inną prezke. W dupie mam co było ważne co teraz jest a teraz jest gówno i kotlet odgrzewany

Nie polecam serwera. Miesiąc wam daje lackzi ;)

Jeszcze ambrozjak w teamie? GG.

Jak nie zagrasz to po co piszesz? idz tam antarisia pilnuj bo jeszcze wystartują w 2k17 przed maturami...

UN4J0mP.png

Opublikowano

Zapowiedź od gracza 

Serie będą po starcie u kogo to niespodzianka ;) nie macie się co martwić

Opublikowano

Zapowiedź od gracza 

Serie będą po starcie u kogo to niespodzianka ;) nie macie się co martwić

Zawsze jak ktoś mówi "reklama po starcie" to ich nie będzie. Podaj przynajmniej nicki, żeby była pewność, że traktujesz ten serwer na serio a nie jak szybki zarobek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...