Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odwołanie się od bana hypixel

damian200000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć towarzyszu z rok temu dostałem bana za cheaty na hypixel. Po roku zrozumiałem swój błąd i brakuje mi tego servera. Wczoraj zobaczyłem że istnieje możliwość odwołania się od bana lecz strona jest w w obcym języku na poziomie dość zaawansowanym że ani ja ani tłumacz google nie daje rady. I tu mam prośbę do osób z forum które już kiedyś dostały bana na hypixel i odwołały się od niego by wytłumaczyły mi krok po kroku ten proces.

KKK

.

Odpisujesz na mój post ? Dodaj @damian200000 jeśli chcesz abym go zobaczył.

Gra słabo chodzi na minimalnych ustawieniach? Pamiętaj że zmniejszenie rozdzielczości może poprawić fps nawet trzykrotnie! 

Opublikowano

Przecież w dziale do odwołań masz schemat, który wystarczy uzupełnić. Tutaj masz sposoby odwołania się. W przypadku odwołania na forum zakładasz nowy temat(masz tam link gdzie masz go założyć) i uzupełniasz go o wzór.

IGN (in game name)*: nick z gry
What is the reason of your ban or mute?*: powód blokady konta
If applicable, what modifications or hacks were you using and have you removed them?*: Jeżeli używałeś niedozwolonych modyfikacji to jakich i czy ich się pozbyłeś
Have you been banned from Hypixel before?*: Czy twoje konto było wcześniej banowane
Why should we unban or unmute you?*: Dlaczego powinniśmy odblokować twoje konto

Pytania z gwiazdką są obowiązkowe
Opublikowano

Przecież w dziale do odwołań masz schemat, który wystarczy uzupełnić. Tutaj masz sposoby odwołania się. W przypadku odwołania na forum zakładasz nowy temat(masz tam link gdzie masz go założyć) i uzupełniasz go o wzór.

IGN (in game name)*: nick z gry
What is the reason of your ban or mute?*: powód blokady konta
If applicable, what modifications or hacks were you using and have you removed them?*: Jeżeli używałeś niedozwolonych modyfikacji to jakich i czy ich się pozbyłeś
Have you been banned from Hypixel before?*: Czy twoje konto było wcześniej banowane
Why should we unban or unmute you?*: Dlaczego powinniśmy odblokować twoje konto

Pytania z gwiazdką są obowiązkowe

A możesz jaśniej napisać ? 

KKK

.

Odpisujesz na mój post ? Dodaj @damian200000 jeśli chcesz abym go zobaczył.

Gra słabo chodzi na minimalnych ustawieniach? Pamiętaj że zmniejszenie rozdzielczości może poprawić fps nawet trzykrotnie! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...