Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Streamer grający Azirem

Ellaey420

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z naszych polskich to Overpow czasem nim zagra, ale jakoś nie za bardzo mu idzie :v

Zobacz sobie MustAkbulutu, jakiś Turek chyba, ale nieźle ogarnia.

Opublikowano

Hmm streamera to za bardzo nie kojarze zadnego. Ale profesjonalny gracz dukenuck midlaner  czy jakos tak z Roccatu niezle akcje nim krecil na meczach. Musialbys przejrzec sobie mecze Roccatu

Opublikowano

Najwiecej Azirów widziałem u Bjergsena i Overpowa. Nie ma streamera, ktory gra tylko i wyłącznie Azirem, ewentualnie proponuje YouTube.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Najwiecej Azirów widziałem u Bjergsena i Overpowa. Nie ma streamera, ktory gra tylko i wyłącznie Azirem, ewentualnie proponuje YouTube.

właśnie zapomniałem o bjergsenie, niemca nie polecam jeśli chcesz sie czegoś nauczyć xD

Opublikowano

Dajcie link do jakiegoś streamera co ogarnia Azira.

www.douyu.com/directory/game/LOL polecam platforme dużo utalentowanych chinskich graczy tutaj streamuje mimo iż nie graja w profesjonalnych chinskich teamach ale to tylko dlatego, że większość chinskich teamow zabrania swoim graczom streamowania a ze streamowania jest tam wiecej hajsow niz z grania profesjonalnie. ciekawostka streamuje tutaj nawet Marin z którym SKT wygrało worldsy rok temu obecnie gra w chinskim LDG, które jest jedną z dwóch chinskich organizacji, które pozwalają streamować.

na platformie znajdziesz wielu graczy one trick pony. Sam nauczyłem się dużo fajnych rzeczy od gracza one trick pony nidalee.

Co do polskich streamerów to zdecydowanie odradzam Ci overpowa, gdyż gracz ten od profesjonalnego grania odbiegł juz dawno a teraz tylko pajacuje dla donejtów. Febiven czasem streamuje na twitch.tv ale rzadko jednak śmiało moge powiedzieć, że z europejskich midlanerów ogarnia azira najlepiej ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...