Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na moim serwerze nikt nie gra

Nordrik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jest to mój pierwszy temat na forum, z góry przepraszam za tworzenie nowego tematu ale nie wiem gdzie miałem go wcisnąć, także stworzyłem nowy.

Serwer jest już otwarty od prawie 2 tygodni, i do tej pory nie wszedł ŻADEN nowy gracz. Zbudowaliśmy ładny estetyczny Spawn, mamy ogarniętą Administracje, skonfigurowaliśmy wszystkie Pluginy, zareklamowaliśmy nasz serwer na: MPC Forum, YouTube, McLista oraz innych listach serwerów Minecraft, nie wiem co robimy nie tak, proszę o jak najszybszą odpowiedź. 

PS Oczywiście IP serwera, wersja i kategoria... xyzxyz  1.8 Survival + Frakcje.

Gotocraft.ench.pl

1.png

Wersja 1.8 
Kategoria: Hardcore 

Opublikowano

Survival + Frakcje.

Zastanówmy się dlaczego na tak unikalnym serwerze jak survival + frakcje nie chce nikt grać.

To prawda.. Taki Survival + Frakcje mógłbym stworzyć w jakąś godzinkę.. Chodzi mi o pluginy i konfigurację .. Ze spawn'em gorzej xD

Wbije na ten serwer.. zobacze :D

Opublikowano

Dziwisz się, że nikt nie gra na serwerze? Ja się nie dziwię... Serwer nie działa, więc jak ktokolwiek miałby na nim grać?

­

Opublikowano

Dziwisz się, że nikt nie gra na serwerze? Ja się nie dziwię... Serwer nie działa, więc jak ktokolwiek miałby na nim grać?

­

Nie działa? Ciekawe. Zapewne kolejne problemy techniczne, ale mniejsza o to, wszystko wyjaśnione. Pozostawiam temat do zamknięcia. 

Gotocraft.ench.pl

1.png

Wersja 1.8 

Opublikowano

Ja jak stworzyłem z kolegami kiedyś serwer survival Gildie na 10 slotów na start serwer był cały czas full i jeszcze sam serwer zarabiał.

Spawn był 7/10 a grali później sam stworzyłem jak chciałem wrócić i nie wypaliło później drugi raz samemu też nie wypaliło więc stworzyć mały serwer to będą wchodzić małe chuje i prosić o admina.

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Hm.. samo IP odrzuca, .ench.pl ? 

Nie wiem czy zauważyłeś/aś prawie każdy serwer posiada już domene .pl.

Sam serwer.. hm, survival + frakcje? tego jest multum, spróbuj wymyślić własny tryb, tego jest już o wiele za dużo tak samo jak #EasyHC..

#edit

Pluginy nie spolszczone, "type "help" for help" essentials, na samym starcie pare bugów.

post-1020668-0-71752600-1464047499.png

Opublikowano

Dziękuję za wyjaśnienie użytkowniku: Denior, temat do zakmnięcia.

Gotocraft.ench.pl

1.png

Wersja 1.8 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...