Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Upgrade zestawu

KaporQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obecne podzespoły:

Płyta Główna: ASRock 970 Pro3 R2.0

Procesor: AMD FX-8320 Eight-Core Processor

Karta Graficzna: NVIDIA GeForce GTX 660

Stacja dysków: WDC WD1003FZEX-00MK2A0 (Western Digital 1TB)

Stacja dysków CD-ROM/DVD: ATAPI iHAS122 W ATA Device

Obudowa: Jakis LOGIC 

Max KWOTA: 1000zł +/-

Zdjęcia obudowy:

(Może ktoś będzie wiedział jaka to :D )

MUyCtzL.jpg

K0ppQqF.jpg

1vAMsrZ.jpg

Opublikowano

A jaki tam jest zasilacz ?

Lepszą kartę + SSD by tu było tylko kupić,chyba że chcesz się bawić [będzie tak propozycja] w sprzedaż tego i dołożenie tego 1k..

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

jaki zasilacz? to jest ważna kwestia. jeżeli miałbyś lepszą płytę można by było podkręcić tego proca, a tak to bez chłodzonej sekcji nici. musiałbyś pewnie jakiś cooler na sekcje dać, ale to szkoda w ogóle japy na to. 

sprzedaj tę kartę i będziesz miał z 1,5k zł. wtedy mógłbyś pokusic się o jakąś r9 390 i byłoby całkiem w porządku. przydałaby się lepsza płyta, więc ja bym za jakiś czas radził sprzedać tę płytę i kupić używaną 970a-ud3 rev 1.2, którą mam w opisie lub m5a97 r2.0 i kręcisz do 4,5 GHz oczywiście musiałbyś wyposażyć się w cooler typu fortis 3, co daje następne 100 zł. jakbyś wyżyłował tę visherę to byś miał wydajność mniej więcej i5 haswell refresh. 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

jaki zasilacz? to jest ważna kwestia. jeżeli miałbyś lepszą płytę można by było podkręcić tego proca, a tak to bez chłodzonej sekcji nici. musiałbyś pewnie jakiś cooler na sekcje dać, ale to szkoda w ogóle japy na to. 

sprzedaj tę kartę i będziesz miał z 1,5k zł. wtedy mógłbyś pokusic się o jakąś r9 390 i byłoby całkiem w porządku. przydałaby się lepsza płyta, więc ja bym za jakiś czas radził sprzedać tę płytę i kupić używaną 970a-ud3 rev 1.2, którą mam w opisie lub m5a97 r2.0 i kręcisz do 4,5 GHz oczywiście musiałbyś wyposażyć się w cooler typu fortis 3, co daje następne 100 zł. jakbyś wyżyłował tę visherę to byś miał wydajność mniej więcej i5 haswell refresh. 

R9 390 do tego nie kreconego fxa to sredni pomysl, a ta zmiana platformy wyjdzie podobnie do i5 skylake, wiec nie wiem. Max r9 380 /gtx960 4gb, reszte niech zbiera na nowa platforme

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

R9 390 do tego nie kreconego fxa to sredni pomysl, a ta zmiana platformy wyjdzie podobnie do i5 skylake, wiec nie wiem. Max r9 380 /gtx960 4gb, reszte niech zbiera na nowa platforme

to dobry pomysł. kazda gra poleci na najwyzszych, a to chyba najwazniejsze. po co ma ograniczac wybor karty? bez sensu

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...